Любопитно Една от майките ще предаде Господин Х на Лилавия

...
Любопитно Една от майките ще предаде Господин Х на Лилавия
Коментари Харесай

Една от майките ще предаде Господин Х на Лилавия

Любопитно Една от майките ще съобщи Господин Х на Лилавия Хамелеона се среща с брата на Невена 17 май 2019, 15:14
имо ще разбере, че Пешо не се е изгубил, а е похитен. За свободата на кучето, Хамелеона, ще би трябвало да съобщи картината на Лилавия. Разбира се чаровният лъжец има други хрумвания и няма желание да се разделя с скъпата картина. Как ще отвърне на удара Симо и защо ще замени Пешо, ще разберем тази вечер от 20:00 часа

Освен това Лилавия и Хамелеона ще имат първата опция да се видят очи в очи и да поговорят. Лилавия ще показа за какво е толкоз захласнат от Симо. „ Ти ме сътвори “, а по какъв начин тъкмо и какво има поради наемният палач, ще стане ясно тази вечер.

Една от майките ще стигне извънредно надалеч и ще съобщи Симо на Лилавия. Когато картите са към този момент свалени и килърът знае кого и къде да търси, Хамелеона ще би трябвало да работи и да се оправи със обстановката. Ще се измъкне ли и този път или ще бъде оголен?

Междувременно Кънчо търси любовника на жена си и е все по-близо до разкриването на Симо, въпрос на време е Виктория да го издаде. Хамелеона взема решение да се оправи с всички проблеми изведнъж, коренно, само че по какъв начин – тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Децата ще видят в профила на господин Христов, че му следва рожден ден и ще приготвят изненада за обичания си преподавател. Този жест още веднъж ще допре другояче коравия Хамелеон, само че ще успее ли да го задържи във Варна или измамникът ще си тръгне с парите?

Братът на Невена ще излезе по-рано от пандиза без да предизвести сестра си. Изненадващо той ще се прибере в жилището и, където ще бъде и Симо. Дали двамата нарушители няма да имат общи тематики или освен това, няма ли да се окаже, че се познават от преди? Всичко това и още доста в огромния край на Господин Х и морето, единствено през днешния ден от 20:00 часа.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР