Любопитно Деси Радева на 50! Моментите, в които привлича погледите

...
Любопитно Деси Радева на 50! Моментите, в които привлича погледите
Коментари Харесай

Деси Радева на 50! Моментите, в които привлича погледите към себе си

Любопитно Деси Радева на 50! Моментите, в които притегля погледите към себе си На 9 юли рожден ден чества брачната половинка на президента Румен Радев  Венелина Стоянова 9 юли 2019, 14:06 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Деси Радева на 50! Моментите, в които притегля погледите към себе си
Деси Радева на 50! Моментите, в които притегля погледите към себе си
 Деси Цонева се омъжи за повторно единствено с четирима посетители
Деси Цонева се омъжи за повторно единствено с четирима посетители
 Проверете – какъв вид нос имате?
Проверете – какъв вид нос имате?
 Здравословната закуска, с която Биляна Йотовска започва деня
Здравословната закуска, с която Биляна Йотовска започва деня
 Гришо и някогашна на Лео ди Каприо дружно в реклама
Гришо и някогашна на Лео ди Каприо дружно в реклама
 Анджелина Джоли озари Париж с невероятна рокля (СНИМКИ)
Анджелина Джоли озари Париж с невероятна рокля (СНИМКИ)
 Как се обличат звездите за среща с кралица Елизабет II
Как се обличат звездите за среща с кралица Елизабет II
 В супер форма на 55! Жената тяло Ел Макферсън
В супер форма на 55! Жената тяло Ел Макферсън

а 9 юли рожден ден чества Десислава Радева. Днес брачната половинка на президента Румен Радев навършва 50 години.

Тя влезе в полезрението на медиите от вечерта, в която се появи на разположение с новия президент на страната и от този миг всяка нейна крачка се следи от близко.

През тези две години като първа дама госпожа Радева дава разнообразни мотиви за мнения – или поради външния си тип, одобряван и от време на време подложен на критика, или поради пост в обществените мрежи.

Една година Деси Радева като първа дама, по какъв начин се промени

През март куриозна преживелица с нея предизвика мнения даже в Словения, а словенският държавен глава пусна викторина в обществените мрежи с въпроса: "Какво ми прави Деси Радева? ".

View this post on Instagram
Kviz vprašanje. Ali mi soproga bolgarskega predsednika na uradnem sprejemu: a) daje klofuto, b) prijazno boža, c) briše sledi šminke njenega poljuba. Odgovor v naslednjem filmčku. #questions #quiz #officialvisit #bolgarija #bulgaria #pahor #president #presidentpahor #slovenia

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) on Mar 11, 2019 at 9:02am PDT

На фрагмента се вижда по какъв начин първата ни дама гали по бузата словенския държавен глава Борут Пахор. Оказа се, че тя просто маха червилото от бузата, което му е оставила при целувката за привет.

Публикацията в профила на Пахор в Инстаграм събра над 100 коментара, множеството от които шеговити.



Това не е първият път, в който Деси Радева е "под прицел " поради пост в обществените мрежи.

Много постоянно нейни персонални мисли, споделени там, предизвикат вълна от реакции. Например през май тази година, когато тя обществено се разгневи на немски транспортьор.

"Никога повече с Луфтханза ", написа Радева във Facebook профила си и описа с детайлности за какво е останала разочарована компанията.



Коментарът в обществената мрежа на брачната половинка на президента провокира реакция от ГЕРБ, които показаха вяра, че президентът ще посъветва брачната половинка си да не нападна огромни стратегически компании, които в избрани моменти биха могли да бъдат и стратегически вложители в България.

Десислава Радева гневна на немски транспортьор, ГЕРБ реагираха

Други постове в мрежата на първата дама пък са прочувствени. Например през октомври предходната година, когато Деси Радева съобщи, че се гордее с всяка своя бръчица и се разгласи срещу ботокса.



Не на последно място – модата.

Външният тип и облекло на първата дама постоянно стават мотив за мнения. Отново спорни, тъй като от време на време тя очарова всички със жанр и визия, а различен път е подложена на критика, че не е избрала най-подходящия тоалет.

ВИЖТЕ НЯКОИ ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ ТОАЛЕТИ НА ДЕСИ РАДЕВА В ГАЛЕРИЯТА
10 пъти, в които Деси Радева впечатли със жанр и грациозност  Деси Радева на годишните награди  Заедно с кралица Рания в Йордания.  С рокля в коралов цвят.  Деси Радева с алена рокля в композиция с красиво украшение.
Десислава Радева е родена в Бургас. Учи в Английска гимназия "Гео Милев ", а по-късно и в Университета за национално и международно стопанство, компетентност "Финанси и заем ". Владее британски и съветски език. В студентските си години работи като помощник на министъра на земеделието Румен Христов. Продължава своята кариера като офис управител в телевизионни продукции, след това дава отговор за връзките с обществеността в Българска музикална компания. По-късно става помощник на генералния управител на Хайнекен България. Работила е като маркетингов специалист и PR и информационен управител.

От 2011 година работи в командването на българските Военновъздушни сили на България. През 2014 година дава отговор за външната и вътрешната връзката на институцията. През 2016 година взема интензивно присъединяване в кандидат-президентската акция на своя брачен партньор Румен Радев.


 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Венелина Стоянова Деси Радева
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР