Любопитно Бурни емоции след първата териториална победа за Тракита“ Роберта

...
Любопитно Бурни емоции след първата териториална победа за Тракита“ Роберта
Коментари Харесай

Бурни емоции след първата териториална победа за „Тракита“

Любопитно Бурни страсти след първата териториална победа за „ Тракита “ Роберта и Стоян за първи път прекрачиха прага на рибарската хижа  Александра Грамова 29 октомври 2019, 11:19  Бурни страсти след първата териториална победа за „ Тракита “
Бурни страсти след първата териториална победа за „ Тракита “
 Дженифър Анистън в буйна целувка с Елън Дедженерис
Дженифър Анистън в буйна целувка с Елън Дедженерис
 Вижте кучето, преследвало Багдади
Вижте кучето, преследвало Багдади
 Зодиите, които умеят да пазят секрети най-добре
Зодиите, които умеят да пазят секрети най-добре
 Мустафа Кемал - бащата на турската република
Мустафа Кемал - бащата на турската република
 За (бивши) пушачи: 10 храни, които изхвърлят никотина от тялото
За (бивши) пушачи: 10 храни, които изхвърлят никотина от тялото
 Скандалните връзки на Мадона! Тупак Шакур
Скандалните връзки на Мадона! Тупак Шакур
 Какво да сготвим с пиле - без ориз и картофи
Какво да сготвим с пиле - без ориз и картофи

„ Траки “ най-сетне съумяха да завоюват борбата за територия и за първи път да се настанят в първокласната вила. Битката беше морска и двете племена трябваше да плуват до понтон, един по един, носейки боди бордове със себе си. На понтона трябваше да вземат пояс и с него да скочат върху боди борда, след което трябваше да бъдат изтеглени на брега от останалите играчи. На финала трябваше да се покатерят на кула и от там да нанижат пояса на цел, хвърляйки го. През цялото време на играта „ Славяни “ водеха, до момента в който се стигна до последния пети участник, Роберта, която не съумя да наниже пояса и по този метод даде късмет на Юлиян, който беше финален за „ Траки “. Той навакса преднината им и наниза пояса си от втория опит, с което племето му завоюва борбата.

„ Вината за днешната загуба е напълно моя “, показа Роберта, само че не на това мнение беше Стоян, който упрекна Юлиян, че не е играл по разпоредбите. Според спасителя, качването на учителя от външната страна на кулата е нарушаване на разпоредбите, както и фактът, че пояса се закачи за въжето, а не влезе централно в целта също ядоса Стоян. Любопитното в тази ситуация е, че самият Стоян също се качи от външната страна на кулата. Дали младият избавител не може да губи? „ Трябва да се научим да одобряваме загубите “, заключи Март.

Радостина и Ана-Мария споделиха на Александър, че към този момент в техния лагер са и близначките и, че са се разбрали да предлагат Юлиян, а след него Пламен. Сашо се съгласи с тях и за следващ път сподели, че не харесва Юлиян и го счита за примитивен. Дали следващата тактика на „ Траки “ ще проработи, ще забележим през идващите епизоди.



Стоян показа на Веселин, че не се усеща добре, тъй като непрекъснато мисли за приятелката си Валерия. Разказа му, че са се скарали преди да влезе в предаването и, че тя е била срещу присъединяване му. Вътре обаче Стоян е осъзнал, че не може без нея. Дали ще издържи до края или поради любовта си ще напусне шоуто?

Роберта и Стоян за първи път прекрачиха прага на рибарската хижа. Стоян е отчаян от изискванията, за разлика от Роберта, която показа, че ѝ харесва. След това описа на мъжете, че я е боязън от тъмното и не желае да спи сама. Единствената дама при „ Славяни “ остана впечатлена от отношението на мъжете към нея и обстоятелството, че не я упрекнаха за загубата.

Днес следва капитанската борба. В нея ще вземат участие Александър и Веселин. За какво ще се борят този път, кой ще завоюва и каква ще бъде огромната изненада от борбата, ще разберем от 21:00 часа по NOVA.



 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Грамова .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Не пропускай  Рязко захлаждане в сряда, а след това дъжд и влажен сняг Рязко захлаждане в сряда, а след това дъжд и влажен сняг  <br> Официално: Петр Келнер придобива Би Ти Ви <br>
Официално: Петр Келнер придобива Би Ти Ви
 <br> Как да разберете, че един ресторант <strong> не коства </strong> <br>
Как да разберете, че един ресторант не коства
 <br> Ето каква <strong> шапка </strong> ни отива съгласно <strong> формата на лицето </strong> <br>
Ето каква шапка ни отива съгласно формата на лицето
Последни  <p>5-месечно<strong> българче</strong> с извънредно дълга коса &ndash; сензация в интернет</p> 5-месечно българче с извънредно дълга коса &ndash...  Бурни страсти след първата териториална победа за „ Тракита “ Бурни страсти след първата териториална победа за...  Кои са определените кметове, къде досегашните завоюваха Кои са определените кметове, къде досегашните завоюваха  Инциденти с тротинетки, по кое време ще има правила у нас Инциденти с тротинетки, по кое време ще има правила у нас  Дженифър Анистън Дженифър Анистън в буйна целувка с друга жена (ВИДЕО)  Йосеф Шамли Почина артистът Йосиф Шамли  <p>Вижте&nbsp;<span style= Вижте кучето, преследвало Багдади  <p><strong>Зодиите</strong>, които умеят да <strong>пазят секрети </strong>най-добре&nbsp;</p> Зодиите, които умеят да пазят секрети най-добре  <p>8 дни <strong>Испания</strong> ще следи жителите си&nbsp;&nbsp;</p> 8 дни Испания ще следи жителите си  <p>Кой е с най-хубави шансове за втория тур</p> Кой е с най-хубави шансове за втория тур  <p>Роди се звезда: тестваме новото Peugeot 208</p> Роди се звезда: тестваме новото Peugeot 208  ЦИК разгласи интензивността в деня на вота ЦИК разгласи интензивността в деня на вота  <p><b>Мустафа Кемал -&nbsp;</b>бащата на турската република</p> Мустафа Кемал - бащата на турската република  Студен фронт доближава България, ниски температури Студен фронт доближава България, ниски температури  <p><strong>За (бивши) пушачи: </strong>10 храни, които изхвърлят никотина от тялото&nbsp;</p> За (бивши) пушачи: 10 храни, които изхвърлят никотина...  <p>Гелзенкирхен: Живеем оскъдно поради <strong>българите&nbsp;&nbsp;</strong></p> Гелзенкирхен: Живеем оскъдно поради българите  Яворов и Лора Обречен, драматичен, белязан. Яворов, който не живее, а...  Фейсбук ще дава здравни препоръки на потребителите Фейсбук ще дава здравни препоръки на потребителите  Операцията против водача на ИД: по какъв начин и къде е осъществена, какво следва Операцията против водача на ИД: по какъв начин и къде е осъществена...  <p><strong>Скандалните връзки на Мадона!</strong> Тупак Шакур</p> Скандалните връзки на Мадона! Тупак Шакур Всичко от през днешния ден Виц на деня - Гордея се с Гагарин и Нютон. - Защо пък тъкмо с тях? - Единият се е опитал да избяга от планетата, а другата е… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Експерт: Радеви изглеждаха по-добре от кралските двойки  Зимата е на хоризонта, задава се първият сняг  Кейт и облеклата, с които не чакахме да я забележим в Пакистан  5 високоенергийни места в България, които да посетите (СНИМКИ)  Рафаел Надал се ожени след 14 годишна връзка  Булка помоли своите четири баби да ѝ бъдат шаферки Водещи вести  Студен фронт доближава България, ниски температури Студен фронт доближава България, ниски температури  Кои са определените кметове, къде досегашните завоюваха Кои са определените кметове, къде досегашните завоюваха  Йосеф Шамли Почина артистът Йосиф Шамли  <p>Кой е с най-хубави шансове за втория тур</p> Политолози разясняват кой е с най-хубави шансове за втория тур  <p>Гелзенкирхен: Живеем оскъдно поради <strong>българите&nbsp;&nbsp;</strong></p> Гелзенкирхен: Живеем оскъдно поради българите, румънците и бежанците  Инциденти с тротинетки, по кое време ще има правила у нас Инциденти с тротинетки, по кое време ще има правила у нас  Яворов и Лора Обречен, драматичен, белязан. Яворов, който не живее, а гори  <p>5-месечно<strong> българче</strong> с извънредно дълга коса &ndash; сензация в интернет</p> 5-месечно българче с извънредно дълга коса – сензация в интернет  <p>8 дни <strong>Испания</strong> ще следи жителите си&nbsp;&nbsp;</p> El Pais: 8 дни Испания ще следи жителите си посредством телефоните им  ЦИК разгласи интензивността в деня на вота ЦИК разгласи интензивността в деня на вота  Фейсбук ще дава здравни препоръки на потребителите Фейсбук ще дава здравни препоръки на потребителите  Операцията против водача на ИД: по какъв начин и къде е осъществена, какво следва Операцията против водача на ИД: по какъв начин и къде е осъществена, какво следва  Русия: Съединени американски щати няма да дадат на никого сирийския нефт Русия: Съединени американски щати няма да дадат на никого сирийския нефт Източник:
vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР