Любопитните моменти около вече бившите съпрузи Шакира и Жерар Пике

...
Любопитните моменти около вече бившите съпрузи Шакира и Жерар Пике
Коментари Харесай

Майката на Пике стиска лицето на Шакира и я кара да замълчи

Любопитните моменти към към този момент някогашните съпрузи Шакира и Жерар Пике ще вълнуват света още дълго време. Каквато и крачка да предприеме единият от тях, всички насочват погледи натам, с цел да схванат детайлности. Покрай новината, че Шакира ще се мести да живее в Маями поради нов тайнствен мъж в живота си, в интернет пространството се появи остарял, само че позабравен клип, който преди време провокира редица разяснява по отношение на връзките сред Шакира и нейната свекърва Монсерат Бернабеу.

Във видеото се виждат Жерар Пике, майка му, която е доктор, и Шакира да стоят в някакъв под земята паркинг и да си приказват. В един миг майката на Пике хваща и стиска за лицето Шакира, а по-късно незабавно ѝ прави знак да млъкне с пръст върху устата си. След секунда Бернабеу продължава диалога, все едно нищо не е било. Прави усещане, че Шакира въобще не е сюрпризирана или шокирана от дейностите на тогавашната си свекърва, което изрично демонстрира, че сходни нападателни дейности са се случвали и различен път. Жерар Пике също не реагира, написа actualno.com.
Видеото бе публикувано, откакто стана ясно, че Пике и любовницата му Клара Чиа Марти са се срещали в една от къщите на майка му с нейното познание. Вече писахме и за това, че майката на Пике даже е удряла плесници на Шакира.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР