Любопитна история с главно действащо лице - президентшата Десислава Радева

...
Любопитна история с главно действащо лице - президентшата Десислава Радева
Коментари Харесай

Сашо Роман: Президентшата участва в мой клип

Любопитна история с основно настоящо лице - президентшата Десислава Радева роди в изборната нощ иконата от зората на попфолка Сашо Роман . Ромската звезда от близкото минало съобщи пред Димитър Рачков, че на млади години брачната половинка на президента се е снимала в негов клип. „ Вярно е! “, удостовери смеейки се артистът пред Димитър Рачков. Попитан коя е песента, не сподели име, само че разясни: „ На една ария с Кали, която пеем “.

Самият Сашо няма пояснение по какъв начин бъдещата президентска брачна половинка се е класирала във видеото, той няма общо с кастинга. В интерес на истината по това време Радева е пиарка в компанията на Слави Трифонов БМК и има по какъв начин да се е уредила за фотоси. „ Не знам, Слави (Трифонов) знае най-добре “, разяснява изпълнителят.

В интернет може да бъде открита една обща ария на Сашо Роман и Кали – баладата „ Дали съм жив “ от 1998 година В нея има няколко високи брюнетки както като основни, по този начин и като второстепенни настоящи лица, само че никоя не мяза изключително на Деси Радева. Все отново преценете сами, написа Lupa.bg.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР