Любопитен съм къде е сега жената, която е снимала покоите

...
Любопитен съм къде е сега жената, която е снимала покоите
Коментари Харесай

Журналист: Любопитен съм къде е жената, снимала покоите на Баце

Любопитен съм къде е в този момент дамата, която е снимала покоите на Баце. Възхищавам се на куража й. Снимала е няколко пъти за година и половина. Може да е била ”близка до сърцето му дама ”, постоянна посетителка.
Може и да е продажница, пратена като пощальон с пачки ( ”такса помагане ” - от някой постоянен ”помагач ”), с цел да ги снима, откакто той ги пъхне повърхностно в чекмеджето. Обслужва го, той ляга да ”спинка сладко ”, написа журналистът Иван Бакалов в обществената мрежа фейсбук.
И по този начин пет пъти (а може би има и още снимки) за година и половина. Настина се желае кураж.
" Пратили ми шпиони да се крият по сенките да снимат " - вика Баце. А знае доста добре коя е тя, никой не се е крил, той я е приел в спалнята си. И той знае коя е, и защитата от НСО знае. Но мълчат. И може би я търсят.
И при записа, на който приказва като пийнал, в действителност се прави на забавен преднамерено за пред дама, който желае да си го пусне отново с тази концепция, ще види, че е по този начин. Може да е същата, може да не е. Ако е друга - имаме " шпионки ", куражлийки. Някой е решил на Борисов слабото място.
Къде ли се крие (крият) в този момент? Дали е някогашна разочарована държанка, като онази от Барселона? Дали е някоя модерна Мата Хари?
Ако пък е някогашна държанка, която му отмъщава за отношението (има го на запис от Брюксел по какъв начин с подигравка говореше за къщата в Барселона и не отхвърли да се познава с обитателката, само че говореше подигравателно) - следователно е още по-смела жена.
Абе, сюжет за филм отвред. За сериал.
Дали ще се осмелят продажните малките екрани да снимат подобен сериал?
Или ще развият сюжета по какъв начин едни подли конспиратори, с цел да злепоставят честния, чист като сълза министър председател, внасят револвер, пачки, злато на няколко пъти за година и половина, да ги снимат. И защитата им оказва помощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР