Любопитен факт: след Напрао ги убивам от 2017 г. Гери-Никол

...
Любопитен факт: след Напрао ги убивам от 2017 г. Гери-Никол
Коментари Харесай

Гери-Никол се обяви за най-добрата, феновете ѝ я съсипват от критики

Любопитен факт: след " Напрао ги умъртвявам " от 2017 година Гери-Никол е пуснала едвам 5 песни. Никоя от тях обаче не повтори триумфа на колаборацията със 100 кила. Всъщност те сумарно нямат толкоз гледания в YouTube, колкото " Напрао ги умъртвявам " и уви, вероятността пред " Биткойн ", нейната последна ария не е прекомерно светла. 

Причината е елементарна и някой си Атанас я е показал. " Няма да хейтя Гери, тъй като съм ѝ почитател от X-Factor и знаех, е ще стане порулярна.... само че гледанията ще стават все по-малко, защото има много можещи в поп-фолка и това е неверен ход ", написа той. Въпреки всичко това обаче Гери-Никол не губи самочувствие. Под последната си фотография в Instagram, която е визия от клипа на " Биткойн ", певицата се дефинира като " най-хубавата ":

Виж още: Златка Райкова отново подреди Благой: Няма амнистия за него след изневярата

Преди време Гери-Никол беше споделила в изявление, че се бави с песните, просто тъй като желае всичко да е съвършено към тях. Самата тя била огромен перфекционист. Е, това не се прави оценка кой знае какъв брой високо от почитателите ѝ. 

" Тази Гери-Никол, която харесам, е готина и луда с мега дивите песни, а тук просто виждам неповторима визия и супер малко от това, което одобрявам в пеенето ", пишат ѝ в песента. " С сходни песни " еднодневки ", които другата седмица ще хващат прахуляк в някой Youtube  плейлист не можеш да градиш кариера, изключително в случай че вадиш парче през 2 години ", установи различен неин (бивш) почитател. А трети заключава: " Не знам какво тъкмо й липсва - дали първокласен продуцент или текстописец, обаче по всичко проличава, че нещо генерално куца, щом едно красиво младо момиче с гений върви единствено обратно в кариерен проект. "

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР