Любопитен факт е, че Ед Шийрън се е вдъхновил да

...
Любопитен факт е, че Ед Шийрън се е вдъхновил да
Коментари Харесай

Историята зад снимката на Елизабет II с Ед Шийрън

Любопитен факт е, че Ед Шийрън се е въодушевил да преследва музикална кариера след осъществяване на Ерик Клептън от златния празник на Кралица Елизабет II през 2002 година
 Ед Шийрън, “Thinking Out Loud ” и правосъдният развой поради противоречивите авторски права на песента
Нови правосъдни проблеми за Ед Шийрън

Дали ще се измъкне за четвърти път

Самият Шийрън споделя, че е чул началото на песента " Layla " и това е бил моментът, в който е решил, че желае да наподобява на Ерик Клептън.

" Искам да имам китара и желая да пея на сцената ", са били думите му.

Едва ли обаче тогава Ед Шийрън даже си е представял, че един ден самият той ще пее на празник на кралицата. През юни, когато се състоя платиненият празник на Кралица Елизабет II, той извърши песента си от 2017 година " Perfect ". През това време феновете следиха и видеомонтаж с присъединяване на Нейно Величество и брачна половинка ѝ принц Филип, който умря година по-рано.

След гибелта на Елизабет II Ед Шийрън не пропусна да ѝ отдаде респект. Това той направи с концерт в Мюнхен, Германия, на 10 септември, когато от сцената описа за възприятието да си поканен да свириш на празник на кралицата.

And is continuing his performance by joining hundreds of National Treasures in leading the National Anthem????
— Platinum Jubilee Pageant (@Jubilee_Pageant)
" Това е прекрасен исторически миг. Имам възприятието, че съм направил нещо, към което мога да погледна обратно след 50 години и да си кажа: " Беше ужасно, че го направих. " "

Освен с осъществяването си на платинения празник на Елизабет II, Ед Шийрън може да си похвали и с това, че персонално се е срещал с Нейно Величество. От събитието, несъмнено, има и фотография. На нея се вижда, че кралицата е необятно усмихната. И както бихме предположили, фрагментът крие своя лична история.

За нея музикантът споделя в американското предаване Late Show with Stephen Colbert. Шийрън прецизира, че фотографията е запечатила момента от първата му среща с Елизабет II през 2012 година, когато той е бил още при започване на кариерата си, написа People.

Причината за необятната усмивка на кралицата обаче очевидно не е обвързвана с наличието на Шийрън, а по-скоро с това на известния комик, който е бил до него и който най-вероятно е разказал някоя занимателна смешка, когато фотографът е уловил момента от фотографията.
 Кралица Елизабет, Ед Шийрън, платиненият празник и какво ще включва церемонията
Платиненият празник на Елизабет: 4 дни яли, пили и се веселили

Всичко, което знаем за церемонията

Така, на фрагмента в действителност наподобява като че ли Елизабет II е извънредно удовлетворена да види музиканта. Кадър, с който Ед Шийрън надали обаче има по какъв начин да не се гордее.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР