Любопитен факт е, че Ед Шийрън се е вдъхновил да

...
Любопитен факт е, че Ед Шийрън се е вдъхновил да
Коментари Харесай

Снимката на Ед Шийрън с кралица Елизабет II

Любопитен факт е, че Ед Шийрън се е въодушевил да преследва музикална кариера след осъществяване на Ерик Клептън от златния празник на Кралица Елизабет II през 2002 година

Самият Шийрън споделя, че е чул началото на песента " Layla " и това е бил моментът, в който е решил, че желае да наподобява на Ерик Клептън.

" Искам да имам китара и желая да пея на сцената ", са били думите му.

Едва ли обаче тогава Ед Шийрън даже си е представял, че един ден самият той ще пее на празник на кралицата. През юни, когато се състоя платиненият празник на Кралица Елизабет II, той извърши песента си от 2017 година " Perfect ". През това време феновете следиха и видеомонтаж с присъединяване на Нейно Величество и брачна половинка ѝ принц Филип, който умря година по-рано.

След гибелта на Елизабет II Ед Шийрън не пропусна да ѝ отдаде респект. Това той направи с концерт в Мюнхен, Германия, на 10 септември, когато от сцената описа за възприятието да си поканен да свириш на празник на кралицата.

" Това е прекрасен исторически миг. Имам възприятието, че съм направил нещо, към което мога да погледна обратно след 50 години и да си кажа: " Беше ужасно, че го направих. " "

Освен с осъществяването си на платинения празник на Елизабет II, Ед Шийрън може да си похвали и с това, че персонално се е срещал с Нейно Величество. От събитието, несъмнено, има и фотография. На нея се вижда, че кралицата е необятно усмихната. И както бихме предположили, фрагментът крие своя лична история.

За нея музикантът споделя в американското предаване Late Show with Stephen Colbert. Шийрън прецизира, че фотографията е запечатила момента от първата му среща с Елизабет II през 2012 година, когато той е бил още при започване на кариерата си, написа People.

Причината за необятната усмивка на кралицата обаче очевидно не е обвързвана с наличието на Шийрън, а по-скоро с това на известния комик, който е бил до него и който най-вероятно е разказал някоя занимателна смешка, когато фотографът е уловил момента от фотографията.

Така, на фрагмента в действителност наподобява като че ли Елизабет II е извънредно удовлетворена да види музиканта. Кадър, с който Ед Шийрън надали обаче има по какъв начин да не се гордее.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР