Любопитен е бил разговорът между феновете на ЦСКА и двамата

...
Любопитен е бил разговорът между феновете на ЦСКА и двамата
Коментари Харесай

Почва да се изяснява какво е говорено на срещата на феновете на ЦСКА с Ганчев

Любопитен е бил диалогът сред почитателите на ЦСКА и двамата притежатели на клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов,. Първо е повдигната тематиката за вероятно обединяване. И ентусиасти, и ръководители изрично отсекли, че подаване на ръка на ЦСКА 1948 е невероятно.

Най-дискутиран е бил въпросът за новия стадион, осведоми още организация Блиц.. Ганчев и Инджов декларирали, че предстоящ оценката за оборудването и признали, че имат приготвени 22 милиона лв. за градежа, само че не и повече. Те се надявали въпросната оценка да не бъде по-голяма.

Любопитното е, че ЦСКА още веднъж ще разчита на нови попълнения от чужбина. Както е известно, преди време се появи информация, че „ алените “ ще залагат основно на българи. Опитите им обаче да вземат такива блъснали на камък – от Славия им поискали 3 милиона за футболист, от Ботев (Пловдив) 1 милион и от Черно море 2 милиона. При това състояние в Борисовата градина решили да се върнат на остарялата скица – чужденци със статут на свободни футболисти. Ще бъдат вземи четирима или петима нови.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР