Любопитен диалог между Костадин Паскалев и Корнения Нинова се е

...
Любопитен диалог между Костадин Паскалев и Корнения Нинова се е
Коментари Харесай

Паскалев към Нинова: Вкарайте внучето си в пътя! Тя: Който има деца, да си ги гледа!

Любопитен разговор сред Костадин Паскалев и Корнения Нинова се е провел на приключилия през вчерашния ден пленум на " Позитано " 20, научи Епицентър. бг.

Огромна част от членовете на Националния съвет са се изказали против дейностите на президента и офанзивата, която се подхваща от президенството към водача на партията и самата Българска социалистическа партия. В този дух са били мненията и на всички министри на столетницата в сегашния кабинет.

Слушайки полемиката, Костадин Паскалев станал и споделил:

" Понеже депутати тази седмица се изказваха против президента Румен Радев, желая да подчертая – във връзка с Румен Радев, другарко Нинова, Румен Радев е Вашето отроче, Кирил Петков е отрочето на Румен Радев, значи Вие сте баба на Кирил Петков. В този смисъл, поемете управлението на внучето си и го вкарайте в пътя ".

В отговор Нинова декларирала: " Който си има деца, да си ги гледа! "

Паскалев декларирал, че това държавно управление е цялостен неуспех и единствените почтени министри в него са били на Българска социалистическа партия.

Паскалев бил безапелационен, че във връзка с Македония са били прекрачени всички червени линии. " По Македония направихме цялостен компромис! "

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР