Любомира Башева споделя подробности за ролята си в Откраднат живот.

...
Любомира Башева споделя подробности за ролята си в Откраднат живот.
Коментари Харесай

Изгряващата звезда Любомира Башева: Сравнявайте се единствено със себе си

Любомира Башева споделя детайлности за ролята си в „ Откраднат живот. Кръвни връзки ”, запознанството си с Евтим Милошев и присъединяване си в няколко български кино лентата и сериали в „ Събуди се ”.

За присъединяване в „ Откраднат живот. Кръвни връзки ”

Любомира Башева е неотдавна част от сериала „ Откраднат живот. Кръвни връзки ”. Коя е новата изгряваща звезда?

„ В началото героинята ми Нора е все едно с маска, самочувствието й е защитна реакция, с цел да не могат хората да стигнат елементарно до нея. Но наближава моментът, когато ще се случат някакви по-сериозни събития за нея. Няма по какъв начин героинята ми да не покаже същността си. За мен тя е доста нежна и ранима. Въпреки че си придава облик на толкоз уверена първоначално. Любовната й връзка с персонажа на Наум Шопов е началото на една история. Но дали тя ще е същинска, ще забележим. С лекар Ковачев следва да се схванат по какъв начин ще им се развият връзките. Но несъмнено и двамата са хора, които няма да устоят дълго да живеят в някакви недоизказани връзки. С персонажа на Янина Кашева, която играе моята вуйна, ще намерим път една към друга. Нора ще я допусне покрай себе си ”, разкрива Любомира Башева.

„ Първо се срещнах с Мария Кавалджикова. Бях доста респектирана като я видях, само че тя е толкоз „ огромна ”, че ми дава необикновено успокоение, когато имам подиуми с нея. За мен това е положителният артист. А след това и с Янина Кашева, от която научих какъв брой предан би трябвало да е един експерт, по какъв начин би трябвало да работиш с обич ”, добави младата звезда.

За запознанството с Евтим Милошев

„ Като бях дребна всяко лято прекарвах на село при баба ми и гледах по през целия ден испански сапунки. Седях пред огледалото и имитирах всяко едно нещо, което виждах на тв приемника. Постепенно осъзнах, че ме влече към актьорството, а баба ми се спукваше от смях и беше уверена, че това е моят път. Тя е дамата, която постоянно е вярвала на 100 % в мен, доста съм й признателна за това ”, споделя Любомира Башева.-->

„ В края на юни бях в Рим на кино фестивал  с кино лентата  на Мариан Вълев - „ Лошо момиче ”, и там се засякох с Евтим Милошев, който представяше „ Дяволското гърло ”. Той беше впечатлен от ролята ми във кино лентата и ми предложи да участвам в „ Откраднат живот. Кръвни връзки ”. Като разбрах, че става дума за лекарка, която е на 28-29 години, не бях доста уверена, че ще се оправя, тъй като изглеждам  доста по-млада. Но Евтим Милошев ми оказа помощ да се оправя с терзанията си. В началото се усещах все едно за първи път попадам на снимачна площадка, дори звукарите ми реалокираха микрофона, че сърцето ми биеше грубо ”, споделя изгряващата звезда.

За Любомира Башева като „ Лошото момиче ”

„ Във кино лентата „ Лошо момиче ” знаех, че ще попадна още от втори курс. С Мариан Вълев, който е режисьор и сценарист на кино лентата, се познавам от сериала „ Под прикритие ”. И във втори курс той ми се обади, откакто не се бяхме чували доста дълго време и ми предложи да се забележим, с цел да ми опише за кино лентата, който желае да снима. Каза ми, че ролята на състезателката по художествена гимнастика Жанета, която е с доста амбициозна майка, е написана особено за мен. В един миг героинята осъзнава, че това е несбъднатата фантазия на майка й.  Жанета не желае повече да се занимава с художествена гимнастика, само че майка й не го приема и героинята ми потегля по един неприятен път ”, споделя Любомира Башева.

„ Малко хора знаят, че вуйна ми е Лили Игнатова, а сестра ми също се е занимавала с художествена гимнастика и е една от най-вярващите хора в мен. В класацията е незабавно след баба ми. Сестра ми беше съвсем на всяка подготовка, която съм имала за подготовката на кино лентата. Постоянно ми разказваше случки от времето, когато е била състезателка по художествена гимнастика. И това доста ми оказа помощ. Тя също имаше проблеми като състезателка. Отказваше да яде, отслабна, а тя постоянно е изглеждала съвършено. На хора, които са в сходна обстановка мога да кажа – ние сме такива, каквито сме. Трябва да се съпоставяме само със себе си. Няма значение дали едната ми ноздра е по-голяма от другата. Така съм се родили. Важното е на следващия ден да бъда нещо по-добро от това, което съм била вчера. И да обичам себе си. ”, съобщи изгряващата звезда.

За присъединяване на Любомира Башева в „ Ягодова луна ”, най-новият сериал на NOVA

Догодина зрителите  ще я видят в новия български сериална NOVA - " Ягодова луна ".

„ Това ще е един сериал за дълга, за любовта и за достолепието. Историята се върти към пожарникари и моят персонаж е на момиче, което е доста близо до мен. Казва се Елизабет, учи в НАТФИЗ „ Пантонима ” и танцува. В сериала най-вече си партнирам с младата актриса Радина Боршош, която е прелестна. Също по този начин с Александър Сано, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев и Ваня Джеферович, което беше доста забавна среща ”, разкри Любомира Башева.

За ролята й във кино лентата „ Ятаган ”

„ Това е филм за една много огромна тематика като тероризма. И по тази причина по какъв начин един елементарен човек може да стартира да прави страшни нелепости. От нещо доста дребно героите се разбъркват в нещо доста съществено ”, разкри младата актриса.

Още от историята на Любомира Башева, можете да видите във видеото в „ Събуди се ”.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.       
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР