Любомира Башева е една от най-чаровните ни и талантливи млади

...
Любомира Башева е една от най-чаровните ни и талантливи млади
Коментари Харесай

Чаровната Любомира Башева за д-р Чилингирова, интимните сцени и безгрижните лета

Любомира Башева е една от най-чаровните ни и надарени млади актриси. Получава първата си роля, когато е на 16 година в сериала " Под прикритие ". След това имахме опцията да я следим в " Откраднат живот ", както и в " Ягодова луна " на NOVA. В медицинския хитов сериал, Башева играе доктор Чилингирова. Казва, че медицинските неща мъчно учи, само че се оправя. " Влиза ми в главата и след минута го няма. Останали са ми някакви реплики: стомахът на пациента е волвиран по оста си, има дуоденален укус " (има язва на дванайсетопръстника, б.р.), описа преди време актрисата за сп. " EVA ". 

За себе си споделя, че обича да усмихва хората към себе си. " Хората към мен непрекъснато ми споделят, че съм доста комичен човек ", показа Башева във " Вкусът на историите " по NOVA. Споделя, че е имала доста сложни моменти, само че не парадира с това. Любомира се пробва да не обръща внимание на сложните неща, да минава през тях и да си взема поуките. 

Ролята ѝ в " Откраднат живот " несъмнено прочу още повече името на Любомира, само че споделя, че не е привикнала с някои аспекти на славата. " Когато някой разяснява в интернет, че Нора постъпва извънредно... нямам проблем с това. Аз добре знам историята на какъв стадий е, знам че този облик постъпва непоносимо. Когато обаче има бичностна завист, само че не за Нора, а за Любомира Башева без хората да ме познават... тогава ми става погрешно. Точно поради това не чета мнения, не съм стигнала до стадия, в който да кажа, че ми е все едно ", искрено споделя актрисата пред Мон Дьо.

Виж още:

" Често нямах никаква концепция защо приказвам и желаех да ми изясняват. Беше доста забавно, тъй като инструментите са същински. Не и съсиреците от кръв, които са боровинки. Обичах да вървя по-рано на фотоси, да си направя кафе, да седна зад режисьора и скриптъра и да следя по какъв начин работят другите. Учех се от реакциите им. ", споделя още актрисата по-рано за ролята си на Чилингирова.

Някак още от дете стартира да върви по стъпките на актьорската специалност. По-скоро сама си прави нещата. " В осми клас се срещнах с Александър Сано в театралната школа на Даниел Ангелов. Сано ми преподаваше. След това отидох в школата на Малин Кръстев в Младежкия спектакъл. Кандидатствах в Академията. През целия ми път Сано супер доста ме е подкрепял ", споделя Любомира. 

Спомня си, че като дребна доста обичала да имитира. " Като дребна ходех на село със сестра ми и братовчедите. Там си прекарвах летата и доста обичах да подражавам всевъзможни сериали пред огледалото. Играя редом с това, което виждам. Много харесвах колумбийския " Жената в огледалото ". Забавлявах баба ми и тя от дребна ме назова, че ще ставам актриса. "

Виж още: Наум Шопов отговори на почитателка, че е напълнял с цели 6 кг

Бащата на Любомира, на който е кръстена, доста я поддържа. Той не изпуска нито една серия с присъединяване на щерка си. Една от забавните ѝ функции несъмнено е тази в " Лошо момиче ", където се превъплъщава в облика на художествена гимнастичка. За ролята я готви огромната шампионка от 80-те Лили Игнатова. Лили е сестра на майката на Любомира, Камелия Игнатова, която е международна шампионка в ансамбъла. Съчетанието, което Любомира извършва във кино лентата без дубльорка, е сложено от вуйна й. За влизането в облик оказват помощ и майката, и сестра й Елена. Самата Любомира постоянно е обичала спорта и се е занимавала с разнообразни неща. 

Любомира има другар, той е артистът Стелиан Радев. Тя споделя, че му има огромно доверие, а той доста харесва ролята ѝ в " Откраднат живот ". Как реагира Стелиан, когато Любомира взе участие в интимни подиуми: " Смеем се. Казва – днеска отново ли ще се целуваш, няма да виждам. Не е правил проблеми, тъй като самият той е артист. Ако не можеш да го преодолееш, не си за тази работа. Той има дни, в които на подготовка целува една жена, на зрелище – друга, най-после и един мъж. ", споделя още актрисата пред списанието.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/bubasheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР