Любомир Таков, адвокат на сина на Миньо Стайков Стайко Стайков,

...
Любомир Таков, адвокат на сина на Миньо Стайков Стайко Стайков,
Коментари Харесай

Адвокатът на Стайко Стайков го информирал, че се издирва

Любомир Таков, юрист на сина на Миньо Стайков Стайко Стайков, го е уведомил след приемането му в болница, че е търсен. Това стана ясно от коментар на самия правист. По думите му против Стайков към момента няма повдигнати обвинявания.
Адвокат Таков добави пред bTV, че Стайко Стайков е бил открит от негов непосредствен на 27 януари, а самият Стайков твърди, че похитен от хора, показали се за служители на реда, само че не знае къде се е случило това.
Таков увери, че клиентът му е изразил подготвеност да спомага на следствието. Адвокатът изясни, че е Стайко Стайков е бил в безсъзнание в един от предните дни, а през днешния ден ще му бъдат направени проучвания.
Според криминологът Ботьо Ботев това е тривиално скалъпена история, " незадоволително домислена с несериозни фактологии, които в действителността не могат да се случат. "
Ботев добави през Българска национална телевизия, че изказванията на Стайков са незадоволително премислени и почиват на " бледни неща надалеч от истината. "
" Смешно е да се допуска, че този човек не е поддържал контакт с околните си, да не приказваме, че не са умували и анализирали всички дейности на проверяващите органи досега ", сподели още Ботев.
Стайков се появи в " Пирогов " на 28 януари. Това станало, откакто на 27 януари той се върнал у дома с такси, откакто беше липсващ от септември предходната година насам. В " Пирогов " била лекувана рана на главата му. Подписал е молба, че ще се съобщи и ще спомага на следствието, само че до момента в който тя се внесе в прокуратурата в понеделник сутринта, на адреса му в кв. " Бояна " са извикани медици от Спешна помощ, които го откарали в " Пирогов ". По-късно е изместен в Министерство на вътрешните работи болница, с цел да му създадат експертизи и да се разбере дали може да се изправи пред съда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР