Любомир Петров, който е подсъдим за убийството на Красимира Куковска,

...
Любомир Петров, който е подсъдим за убийството на Красимира Куковска,
Коментари Харесай

Децата на Любомир Петров искат обезщетение за смъртта на майка си

Любомир Петров, който е обвиняем за убийството на Красимира Куковска, застана през днешния ден още веднъж пред пловдивския Окръжен съд, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

На днешното разпоредително съвещание по делото се разискаха гражданските искове на двете му дъщери - 5-годишната Данимира и 3-годишната Мелани, както и на бабата и дядото на умрялата Красимира Дойка и Кольо Колеви.

Децата на Петров имат личен юрист, а от тяхно име бяха импортирани цивилен искове против техния татко в размер на 200 000 лв. като обезщетение за гибелта на майка им. Бабата и дядото на умрялата също внесоха цивилен иск за обезщетение за гибелта на внучка им по 80 000 лв..  

Тъй като подсъдимият се е грижел самичък за двете си дъщери, следва да бъде пожелан отчет от хисарската обществена работа, с цел да се разбере дали децата са получавали съответна грижа от бащата. 

Любомир Петров е умъртвил Красимира Куковска на 11 септември 2020г., откакто е съумял да влезе в нейния дом след скандал. В стаята е имало подпряна въздушна пушка с която е прострелял дамата. След това е дал показания в полицията че сама се е простреляла до момента в който са се карали, само че след това е сменил версията си.

Следващото дело по случая е планувано за 24 април.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР