Любомир Петров, бащата на двете невръстни деца на Красимира Куковска

...
Любомир Петров, бащата на двете невръстни деца на Красимира Куковска
Коментари Харесай

Любомир неволно натиснал спусъка, не искал да убива Красимира

 Любомир Петров, бащата на двете невръстни деца на Красимира Куковска от Бегово, остава в ареста. Това реши Районен съд Пловдив. Любомир Петров беше докаран в съда с белезници. Там пристигнаха татко му и брат му. По искане на юриста на обвинения съвещанието беше закрито за медии поради данни за линия живот на 21-годишната Красимира и на досегашния й обичан Любомир.

В съда стана ясно, че 20-годишният мъж е с главно обучение. Преди десетина дни черна новина пристигна от пловдивското село. В дома си в Бегово мъртва беше открита Красимира - арендаторка на над 2000 декара земя и майка на две деца - едното на 2 месеца, другото на 2 години. Сигналът за злокобната находка подал Любомир, с който Красимира се разделила преди седмица и който изгонила от вкъщи си.

Той споделил на разпита в полицията, че е намерил майката на децата си мъртва. Констатирали при огледа, че Красимира се е застреляла в сърцето с въздушна пушка. Първоначално беше обявено, че се е самоубила, още повече, че огромният пръст на единия крайник на момичето бил наследник. Това в множеството случаи при сходни самоубийства значи, че е натиснала спусъка с пръста на крайници.

Приятелите и околните на младата жена обаче не повярваха във версията, че тя сама е поставила завършек на живота си. Не е била в меланхолия, дни преди този момент е била на море, след това се е срещала с родственици, с които е споделила проекти за разширение на бизнеса си. Била е доста окуражена да усили и доразвие наследството, което родителите й оставили, преди да починат. Имала служащи на полето, отглеждала над 2000 декара рози, слънчоглед и другите насаждения.

Любомир обаче ходел и единствено викал по служащите. После се прибирал и лягал да спи. Не желал да работи, харчел безумни пари за супер скъпи коли, часовници и сума ти непотребни неща. Красимира споделяла с вуйна си, че е обезпокоена, че той ще пропилее всичко, оставено от татко й и ще изпаднат в бедност. Бащата и всички близки и другари не одобрявали връзката, казвали, че той  е с нея за пари. Когато Красимира го изгонила, майката на Любомир я заплашила че ще я унищожи, в случай че не прибере сина й назад.

Момичето споделило с вуйна си, че най-сетне се е отърсило от заблудата и е готово да стартира сама да се оправя в живота в името на децата си. Дни след нещастието шефът на локалната полиция в Хисаря Пламен Арабски и сътрудниците му още веднъж привикали на разпит Любомир. Там той направил признания, че е умъртвил без да желае Красимира. Двамата се скарали, той я заплашил, че ще я гръмне. Тя взела пушката и я насочила към гърдите си. Сборичкали се, Любомир несъзнателно натиснал спусъка. Не желал да я убива.

Прокуратурата му повдигна обвиняване за ликвидиране, осъществено несъзнателно. Всички родственици на Красимира обаче са уверени, че зверството е планувано и съзнателно. Те питат, в случай че е било несъзнателно, за какво Любомир е крил седмица от полицията за осъщественото, за какво е бил наследник пръстът на крайници на момчето, съгласно тях значи, че той е притискал пръста към спусъка, с цел да посинее и да прикрие следите си. Трагедията буди доста въпроси и догадки, които всички чакат да бъдат разплетени. Най-вече поради сирачетата, които един дн ще желаят да знаят за какво с останали без майка, споделят пред " Блиц " опечалените.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР