Любомир ОгняновКоги в гугъла не уточняват на кой протест какви

...
Любомир ОгняновКоги в гугъла не уточняват на кой протест какви
Коментари Харесай

Журналисти: Клетата Лена, не е намерила в Гугъл на кой протест ще са провокаторите

Любомир Огнянов

Коги в гугъла не прецизират на кой митинг какви криминалци ще участвУват стават и ошибки…

Соня Колтуклиева

Бойко Рашков опроверга Бориславова: Станала е неточност, не чакаме провокатори на полицейския митинг.

*** Ей, по този начин става, когато началничката на премиера не знае къде тъкмо в Гугъл да търси потребната ѝ информация. Не, не е станала за смях. Отдавна към този момент не е смешно.

Калина Андролова

Клетата Лена, по-известна като Гуглена, объркала митингите. Оказва се, че криминалитетът щял да се включи на митинга на Възраждане, а не на полицейския. И в този момент министър председателят ще би трябвало да се извинява на служителите на реда. Лена „ Поразяващата уста “ е тя!

Цвета Кирилова

Като че има някаква конкуренция сред Кико, Лена и Коко кой да изръси повече небивалици и идиотизми в ефир. Вероятно с милиардите от бюджета си заплащаме мега скъпа стендъп комедия. Благодарим ти, Радев!

Георги Харизанов

Клишираната глупотевина с “платените протести” стартира да заплашва първото място в класацията, заемано от коледната песничка на Марая Кери.

Чутовна скука.

Полина Паунова

Значи, първо държавното управление оповестява, че подозира (!!!) присъединяване на нарушители в полицейския митинг. Малко по-късно вика: аааааа, объркахме се, бе! Не на митинга в събота ще има провокации, а на тоя в сряда.

Ма ние сме привикнали, няма проблем - по този начин проверявахме през половин час по какъв начин се трансформират заповедите на здравното министерство при започване на пандемията.

А па и дали събота или сряда... както са споделили класиците: понеделник стартира в събота.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР