Любомир Минчев не бе особено доволен от играта на България,

...
Любомир Минчев не бе особено доволен от играта на България,
Коментари Харесай

Любо Минчев: Победата е по-важна от играта

Любомир Минчев не бе изключително удовлетворен от играта на България, само че регистрира, че това не е най-важното в тази ситуация при успеха със 77:74 като посетител над Исландия. Успехът бе първи за националите в група F на международни квалификации, откакто те стартираха с домакинско проваляне от Финландия в Ботевград. Минчев приказва на софийското летище при прибирането на отбора.

" От играта мъчно можем да бъдем удовлетворени, само че в тези мачове най-важна е успеха. Откъм резултат е добре. Винаги разгадавам на по-широк състав и е значимо всеки да може да даде своя принос. Очаквах да играем едва първата четвърт, поради дългото и тежко пътешестване ", сподели наставникът.

" Относително е, в този момент имахме шанс да освободят Везенков и да се причисли към нас. Не знам идващия прозорец по какъв начин ще бъде, дали той или Дий Бост може да пристигна. Не мога да кажа дали е добре или не е добре. Специално за мен като треньор, този вид да имаш 3-4 тренировки и да играеш, не е добър ", показа Минчев.

" По принцип Дий Бост най-вече ни липсва. Казах го и след първия мач ", сподели селекционерът по адрес на отсъстващия натурализиран американец.

" Първо би трябвало да сме щастливи, че Везенков съумя да пристигна. За всички бе ясно, че не е в най-хубавата си игрова форма и това се видя в тези два мача. Определено може много повече, само че и това, което ни оказа помощ, за нас е супер ", приключи Минчев, добавяйки, че още е рано да мисли за февруарските квалификации.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР