Любомир Милчев – Денди е гъзар дори и на минусови

...
Любомир Милчев – Денди е гъзар дори и на минусови
Коментари Харесай

Жалка картинка: Денди тръгна за бира бос в студа

Любомир Милчев – Денди е гъзар даже и на минусови температури. Онзи ден той отиде да си купи бира, обул мокасини на необут крайник. Времето тогава беше толкоз зимно, че глезените на ексцентрика чак посиняха от мраз. Всички други хора в близост носеха ботуши и кубинки.

Продавачката и клиентите на павилиона за алкохол Дендю шашна освен с голите си нозе, само че и с палтото си. Той бе навлякъл на нежните си рамене си изящен леопардов кожух, който хващаше окото отдалече. На гърдите и пръстите му пък блещукаха обичайните му сребърни бижута джунджурии.

Милчев постоянно се облича екстравагантно, дори когато би трябвало да отиде единствено до кофата за отпадък, с цел да изхвърли натрупалите се в дома му празни бирени бутилки. Той в никакъв случай през живота си не е носил грейка, анцунг или друга по-обикновена дреха – всичките му тоалети са като извадени от дрешника на някой спектакъл. За всяко свое излизане на улицата създателят на книгата „ София – загадка стигма ” губи най-малко по един час в мерки.

За никого не е загадка, че повече от екстравагантните одежди Дендю обича единствено светлото питие. Той употребява голямо количество бира дневно и постоянно е засичан с кенче в ръка и мъждив взор по столичните тротоари. Според осведомени, Денди от години има проблеми с алкохола и това е повода да бъде натирен от половинката си още преди 5 години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР