Любомир Каримански от Има такъв народ ще бъде председател на

...
Любомир Каримански от Има такъв народ ще бъде председател на
Коментари Харесай

Кадри на Има такъв народ` оглавяват важни парламентарни комисии

Любомир Каримански от " ИТН " ще бъде ръководител на бюджетната комисия в Народното събрание, която в най-кратък период би трябвало да стартира работа и да прегледа актуализацията на бюджета.

Заместник-председатели на комисията са Кирил Ананиев от ГЕРБ, Румен Гечев от Българска социалистическа партия, Георги Ганев от Демократична България и Петър Чобанов от Движение за права и свободи.
 Депутат от Има Такъв Народ: Различията с Демократична България са по-големи Депутат от Има Такъв Народ: Различията с " Демократична България " са по-големи
До този миг политическото управление на " ИТН " не е обсъждало по какъв начин да постъпи, в случай че сигналите за плагиатство от страна на...

Бюджетната комисията ще се състои от 23-ма народни представители - по 6-ма от Има Такъв Народ и ГЕРБ-СДС, 4-ма от Българска социалистическа партия, по 3-ма представители от Демократична България и Движение за права и свободи и 1 депутат от Изправи се БГ! Ние идваме!

На днешното пленарно съвещание депутатите ще гласоподават основаването на 22 непрекъснати комисии, ще гласоподават и членовете и ръководителите им.

Андрей Михайлов от Има Такъв Народ пък ще оглави правната комисия. Негови заместници ще са Крум Зарков от Българска социалистическа партия, Анна Александрова от ГЕРБ, Надежда Йорданова от Демократична България и Хамид Хамид от Движение за права и свободи.

За началник на комисията по енергетика и климат депутатите избраха Иван Хиновски от Има Такъв Народ. Зам.-председатели са Делян Добрев от ГЕРБ, Атанас Костадинов от Българска социалистическа партия, Мартин Димитров от Демократична България, от Рамадан Аталай от Движение за права и свободи.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР