Любомир Каримански, депутат от Има такъв народ, съобщи за заплаха

...
Любомир Каримански, депутат от Има такъв народ, съобщи за заплаха
Коментари Харесай

Заплашиха депутат на ИТН със съобщение

Любомир Каримански, народен представител от " ИТН ", заяви за опасност против него в телефонно известие. Това разгласи самият той на брифинг на парламентарната група на Има Такъв Народ в Народното събрание.

По думите му, той е получил известието в 17 и 30, откакто се е провалило съвещанието на Комисията по бюджет и финанси.

Той прочете и буквално хипотетичното известие: " Откажи се или проблемите ще стартират незабавно и нямаш визия какъв брой ще са съществени ".

Депутатът, който е вторият претендент за нов шеф на Българска народна банка, дружно с Андрей Гюров ( " Продължаваме промяната " ), съобщи, че подобен вид закани са неприемливи и продължава да отстоява своите правила и да ползва един-единствен стандарт, а не двоен критерий.

Той е сезирал органите на реда и изрази вяра, че Министерство на вътрешните работи ще си свърши работата и ще разкрие хипотетичния спедитор на опасността.

Депутатът от Има Такъв Народ Тошко Йорданов съпостави, че това е " мутренски " прийом и способ. " По същият метод мутрите действаха от 90-те. " Самият факт, че това не е пост, който се занимава с публични поръчки и не е обвързван кой знае какво - вие сте задоволително умни да получите отговора ", съобщи националният представител и акцентира, че конюнктурата зад Българска народна банка сега не желае Каримански да застане на тази служба.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР