Любомир Димитров-Гребеца, който бе осъден за участие в групата за

...
Любомир Димитров-Гребеца, който бе осъден за участие в групата за
Коментари Харесай

Още разкрития за Гребеца от Наглите, ето с кои убийства го свързват

Любомир Димитров-Гребеца, който бе наказан за присъединяване в групата за отвличания на “Наглите”, през вчерашния ден изслуша експертизи по другото дело, което се води против него. То е за убийството на Иван Пайнавелов-Сапата и Юлиян Лефтеров-Кунгфуто, които също бяха посочени за членове на групата, само че премахнати преди “Наглите” да бъдат хванати, оповестява " Труд ".

От съдебно-медицински експертизи стана ясно, че Сапата и Кунгфуто са били убити в главата отблизо разстояние. Според специалистите, има възможност оръжието да е било със заглушител, а двамата убити да са били на колене или легнали на земята. Те обаче не можаха да дефинират прецизен интервал на гибелта. При чуването Гребеца искаше детайлности за деня на убийствата, за които дава отговор пред Софийския градски съд.

Труповете на Сапата и Кунгфуто бяха открити през 2010 година, седмици след разкриването на “Наглите”. Тогава различен член от групата – Даниел Димитров-Релето, сподели на полицията къде са закопани жертвите в Плана планина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР