Любомир Аламанов е комуникационен експерт, работи в SiteMedia Consultancy. Текстът

...
Любомир Аламанов е комуникационен експерт, работи в SiteMedia Consultancy. Текстът
Коментари Харесай

Вече става ясно защо няма политик в затвора

Любомир Аламанов е информационен специалист, работи в SiteMedia Consultancy. Текстът е от профила му във " Facebook " и е във връзка отхвърли на спецсъда да освободи от ареста шефа на ТАД груп Иван Тодоров, обвинен за хакерската офанзива на Национална агенция за приходите, при която изтече голямо количество персонални данни на жители. Аргументът на съда е, че обвиненият може да извърши ново закононарушение заради интелектуалните си качества, компютърните си умения и информацията, с която разполага.

Специализираният съд оставил притежателя на ТАД груп в пандиза поради " интелектуалните му благоприятни условия и качествата да борави с компютър ".

Вече излиза наяве за какво до момента няма арестуван в затвор политик.

(Нено Димов е от гражданска квота и не се брои.)

Гледам си дипломата за магистър по информатика, виждам книгите, които съм прочел, и стартирам мощно да се тормозя. Даже не знам дали това е подбив или не.

Имаше един приказен филм, мрачна антиутопия по какъв начин хората в някакво бъдеще живуркат. И не издават тон, с цел да не ги изядат извънземни. Те се вършат на глухонеми, с цел да оцелеят. А ние би трябвало да се вършим на тъпи, с цел да не ни оставят по пандизите.

Във все по-тъпа антиутопия живеем.

Нали политиците се чудят по какъв начин да върнат българите от чужбина? Много елементарно. Само би трябвало да ги карат да се усещат умни. А не да желаят да са тъпи. Просто е. За умните, де...
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР