Любо Пенев изпитва магнетична привързаност към скандалите с работодателите си.

...
Любо Пенев изпитва магнетична привързаност към скандалите с работодателите си.
Коментари Харесай

След него и потоп: Любо Пенев е магнит за скандали

Любо Пенев изпитва магнетична обвързаност към свадите с работодателите си. След извънредно сполучлив интервал с екипа на Валенсия и именит статут Ел Голеадор минава в Атлетико Мадрид. През 1996 година Любо се връща на " Местая " като състезател на " дюшекчиите ", само че поради наказване е на трибуните. Пенев и президентът на Валенсия, който понастоящем е на 85 години, си разменят няколко остри реплики, след което се стига и до крошета, вследствие на които босът напуща с насинено око.

През 2010 година Любо се разделя скандално със притежателите на ЦСКА - Димитър Борисов и Иво Иванов. Треньорът първо се изпокарва с деветима от играчите поради техен среднощен ваучър и последвала загуба от Миньор Пк, а след това футболистите са бити в ресторант " Окото ". Любо в последна сметка си подава оставката, само че тя не е призната от притежателите. Месец по-късно обаче Гърнета уволняват треньора, като Борисов вади съответно прибраната в чекмеджето остаряла оставка на Любо и отхвърля да заплати наказателна клауза. Пенев обаче не му остава задължен със съществени рецензии по медиите.
 Драмата сред Любо Пенев и Локо (Пд) е към своя логически край
Драмата сред Любо Пенев и Локо (Пд) е към своя логически край

Уволняват Ел Голеадор в края на седмицата

През 2014 година Ел Голеадор се разделя с националния тим, а по-късно в телевизионно изявление нападна вицепрезидента Атанас Фурнаджиев и членовете на Изпълкома Кирил Домусчиев, Данчо Лечков и Емо Костадинов.

Много изострен бе Пенев и при двете раздели с ЦСКА в интервала, когато притежател на клуба бе Гриша Ганчев. Той даже излезе с декларация пред медиите, че от клуба не са го подкрепили в борбата с БФС поради съдийството.

Любо напусна ФК ЦСКА 1948 след спор с главния спонсор Цветомир Найденов, като съгласно слуховете треньорът желал синът му Николас да играе в дубъла и не бил удовлетворен от методите на наставника във втория отбор.

Сега спорът е налице и в сегашния му тим - Локомотив Пловдив.

Материал на " Мач телеграф "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР