Любо от премето на Жътварите в Игри на волята бе

...
Любо от премето на Жътварите в Игри на волята бе
Коментари Харесай

Любо от "Игри на волята" с директен "разговор" с Дуейн Джонсън - Скалата

Любо от премето на Жътварите в " Игри на волята " бе един от огромните любимци за успеха в надпреварата за устойчивост. За страдание той отпадна малко преди финалите, само че пък си остана неоспорим любим на публиката, а и на всички останали участници.  

Той завоюва всички тези благосклонности с нещо доста просто и на пръв взор даже нормално – просто е човек! Признаваше грешките си, признаваше, когато някой е по-добър от него или племето му, играеше с чест и героизъм, а в връзките си с другите постоянно показваше, че е отстъпчив човек, за който свадите и интригите са нещо непознато. Има и нещо друго обаче - има възприятие за комизъм.

Съвсем скоро Любо показа занимателно видео, в което виждаме по какъв начин той и Дуейн Джонсън - Скалата беседват по телефона с видео. Нещо повече - Скалата му пее " Честит рожден ден ". 

Виж още:

" Със Скалата постоянно се чуваме. Голям шегобиец е и постоянно съумява да ме изненада за рождения ден. Въпреки, че в никакъв случай не уцелва датата... и името... не ме пропуща. Ето един от многото ни диалози. Мисля, че беше началото на лятото... ", написа шеговито Любо. 

Иначе Любо се разправям се автоматизация на индустриални предприятия, само че също по този начин обича и фотографията, видеообработката. " Първоначално това ми беше занимание, само че по-късно се трансформира и в работа. Цял живот се занимавам и със спорт ", показа преди време за Vbox7 Любо. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/thefit.eng/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР