Любо Нейков вече не ползва услугите на частния си шофьор.

...
Любо Нейков вече не ползва услугите на частния си шофьор.
Коментари Харесай

Любо Нейков носи храна на родата в Червен бряг

Любо Нейков към този момент не употребява услугите на частния си водач. Папараци на „ Уикенд ” изловиха артиста на път за родния му град Червен бряг. Оказва се, че той към този момент кара самичък своя тузарски джип, който до неотдавна се управляваше от особено нает за задачата експерт.

Доскоро се говореше, че артистът не смее да кара поради непотребните си килограми, които му пречели. Но очевидно още веднъж се е престрашил да застава зад кормилото или просто е пуснал водача си в лятна отпуска. Неговата половинка и детето му също пътуваха с него в колата. Любопитно е обаче, че дамата на артиста не беше седнала до него на предната седалка, а до детето им – на задната. Вероятно е избрала да пътува по този метод, с цел да прави компания на дъщеричката си, до момента в който брачният партньор й е концентриран в ръководството на транспортното средство.

Звездата от „ Столичани допълнително ” се оказа образцов водач. Той спазваше всички правила на пътя и даже на автомагистралата не си разреши да вдигне скоростта кой знае какъв брой. Максимумът, до който доближаваше, бе 120 километра в час, което е под позволената оптималната скорост на сходен път.

Когато дойде в Червен бряг, фамилията отвори багажника на джипа, който се оказа цялостен с най-различни по форма и величина пакети. Стана ясно, че Любо и неговата половинка са се подготвили с дарове за роднините. Актьорът извади от колата си и цялостни торби с храна за фамилната софра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР