Любо Нейков сбъднал мечтата на осиновената си дъщеря Ина да

...
Любо Нейков сбъднал мечтата на осиновената си дъщеря Ина да
Коментари Харесай

Любо Нейков уреди осиновената си щерка в „Откраднат живот

Любо Нейков сбъднал фантазията на осиновената си щерка Ина да изгрее на дребния екран, видя HotArena .

Зрителите на „ Откраднат живот “ следва да видят наследничката на артиста в подиуми в операционните зали. 

Докато била на терен, девойката се чувствала извънредно разчувствана, тъй като най-сетне имала шанса освен да се допре, а и да застане един до друг на снимачната площадка с най-харесваните от нея звезди . Докторската сага била обичаният ѝ сериал освен тъй като се снима от продуцентската компания на Любо и Евтим Милошев, само че и тъй като самата тя е здравно лице по специалност. Ина е част от акушерския екип на „ Майчин дом “ и атмосферата в операционната зала, униформите и медицинските принадлежности по никакъв начин не били необикновени за нея. Въпреки че избрала да бъде доктор, въпреки всичко имала гения на Нейков, нищо че не му е биологична щерка.

Всъщност девойката е дете на умрелия през 2013 година брат на артиста. От години Любо се грижи за нея и даже се разбра, че е официализирал нещата, като подал документи за настойничество и съгласно процедурата се водел формален аставник на племенницата си Ина. „ Още след трагичната гибел на Цветан, който си отиде без време от инфаркт, Любо осинови детето му. Тогава момичето беше единствено на 16 години и той я взе да живее у тях, с цел да ѝ бъде по-леко “, описват съседи на шефа на „ Комиците “ от родния му Червен бряг.

И до ден сегашен Ина обитавала жилището на Нейков в столицата дружно със брачната половинка му Гинка и биологичната му щерка Анна. Въпреки огромната възрастова разлика двете девойки се обичали като кръвни сестри. Малката не серпантина да подражава на кака си Ина, която постоянно отменяла родителите ѝ в развъждането, когато имали професионални задължения или просто желали да вечерят в ресторант уединено, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР