Любо Киров ще направи лятно турне в страната, на което

...
Любо Киров ще направи лятно турне в страната, на което
Коментари Харесай

Любо Киров с концерт на Античния театър

Любо Киров ще направи лятно турне в страната, на което ще показа и новия си албум „ Целуни ме “. Концертите ще бъдат едни от запаметяващите се музикални събития на годината с атмосфера и прекарване, каквито може да сътвори единствено Любо Киров.

В дълго чакания нов албум са събрани 11 песни. „ Целуни ме “, която се трансформира към този момент в шлагер, дава заглавието и е под номер едно. Следват „ Говоря ти съществено “ и „ Усеща се мощ “, които Любо Киров извърши за първи път на концерта си в „ Арена Армеец “ през октомври предходната година и които незабавно станаха обичани на публиката.

Феновете ще чуят песента „ Ако сме двама “, както и дуетите на Любо Киров с DARA „ Вече няма по какъв начин “ и с Поли Генова „ Тръгни в точния момент “.

Любо Киров показва новия си албум „ Целуни ме “ на Античния спектакъл в Пловдив на 9 август 2022 година от 19:00 ч.

„ Целуни ме “ събира още трансформиралите се в шлагери „ Където няма време “ със Стенли, „ Не бих могъл “ с Pavell & Venci Venc`, „ Мога “ с Михаела Маринова, „ Приятели вечно “ с Графа и Орлин Павлов.

Разбира се, почитателите ще чуят и други обичани песни на Любо Киров, трансформирали се в шлагери през годините. Любо Киров е композитор, текстописец и създател на аранжиментите и в този албум. Като дясна ръка в аранжиментите стои и Ангел Дюлгеров, на който са и всички китари в албума.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР