Любо Киров се завърна триумфално в Нова телевизия, след като

...
Любо Киров се завърна триумфално в Нова телевизия, след като
Коментари Харесай

Любо Киров се връща в Нова тв, къса с „Гласът на България”

Любо Киров се завърна триумфално в Нова телевизия, откакто в продължение на няколко години му беше публично неразрешено да стъпва в нейно предаване. Музикантът откри специфичното издание на най-хитовото шоу на канала – „ Като две капки вода ”. Това е знак, че май е прекратил трудово-правните си връзки с „ Гласът на България ” по Би Ти Ви.
Само преди десетина месеца – през април 2022-а, Любо Киров беше приел оферта за еднократно присъединяване в „ Капките ”, само че в последния миг отхвърли да извърши уговорката си и столът, който беше подготвен за него в предаването, остана празен. Той трябваше да бъде гост-звезда в журито за една вечер. Участието му беше оповестено по малкия екран, само че в понеделник, когато „ Капките ” тогава се излъчваха, се оказа, че посетител звезда просто няма. По-късно музикантът изясни в изявление за вестник „ Филтър ”: „ Имаме договорености в Би Ти Ви, които трябваше да спазя ”.

По това време той беше лице на малкия екран като част от журито на „ Гласът на България ”. Любо беше наставник в сезон 8 и сезон 9 на музикалното шоу, излъчени надлежно през есента на 2021-а и 2022-а. Занапред обаче май не се възнамеряват повече негови участия там. Знак за това е, че предходната неделя откри „ Капките ” – шоуто, което е най-голяма опасност за рейтингите на Би Ти Ви. Тази година предаването за имитатори се излъчва в неделя, а стартът бе с предварителен благотворителен сезон в три издания. Именно Любо Киров беше звездата, която първо стъпи на сцената на шоуто. Той излезе дружно с сътрудниците си Орлин Павлов и Владимир Ампов-Графа, с които извършиха общия си шлагер „ Заедно ”. Явно Би Ти Ви е свалила рестриктивните мерки за участия при конкуренцията, от което следва, че договорът на Любо най-вероятно е изминал.

Дали изпълнителят на „ Има ли цветя? ” напуща „ Гласът на България ”? Това той към момента не е съобщил, само че фактът, че без терзания застава пред камерите на конкуренцията е задоволително сладкодумен. Освен това въобще не е ясно дали от Би Ти Ви считат скоро да пускат нов сезон на „ Гласът ” в скоро време. Говори се, че последното издание не се радвало на кой знае какъв рейтинг. В същото време малкия екран от дълго време разгласи кастинг за нов сезон на „ България търси гений ”. Очакваше се той да се излъчва тази пролет, само че не бе заложен в програмната скица. Напълно допустимо е да остане за есента, а „ Гласът ” да изчака още дълго.

Веднага след финала на музикалното риалити фолк звездата Галена, която взе участие в два следващи сезона като наставник в него, заяви, че напуща формата. Заговори се, че цялото жури ще се сменя, само че никой различен от сътрудниците й не удостовери, че също напуща. Най-младата на въртящите се столове обаче – Дара, потегли на турне в Съединени американски щати с Дони, който от много време е привързан с предаванията на Маги Халваджиян. Той и сега е музикален продуцент на „ Капките ”, а работата му с Дара може да е знак, че младата звезда също напуща „ Гласът ”. Макар да беше два сезона там, тя като цяло е от доближените на арменския продуцент. Кариерата й стартира в неговото предаване „ Х Фактор ”, взела участие е в „ Като две капки вода ” и нищо чудно скоро да се окаже, че в Би Ти Ви й търсят заместница.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР