Любо Киров също е почитател на морето. Избягва обаче да

...
Любо Киров също е почитател на морето. Избягва обаче да
Коментари Харесай

Хванаха на тясно Любо Киров СНИМКИ

Любо Киров също е обожател на морето. Избягва обаче да се появява на родното Черноморие, защото събира всички погледи към себе си. Предпочита да отскача до южната ни съседка Гърция, само че за негово страдание и там се изпълни с българи.

През уикенда Любо се появи на Кавала, Гърция, в компанията на две много симпатични момчета. Тримата се завъртяха на плажа, след което се настаниха на един от плажните питейни заведения. Гледката не остана незабелязана от наш кореспондент, който се оказа по същото време на отмора там.



Не излиза наяве кои са другарите на известния артист, само че българските туристи шушукаха, че евентуално един от тях му е гадже. Те се подчиняват на жълтите трудове по отношение на половата ориентировка на гласовития артист. Любо обаче в никакъв случай не е коментирал половите си желания, тъй че не можем да се нагърбим с такова изказване.



Тримата изглеждаха много положителни другари и се любуваха на вкусните коктейли на плажа. И, несъмнено, на любопитните погледи на българите, които това лято окупираха всички гръцки плажове, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР