Любо Киров събира фенове и приятели, за да представи видеото

...
Любо Киров събира фенове и приятели, за да представи видеото
Коментари Харесай

Любо Киров стана шериф

Любо Киров събира почитатели и другари, с цел да показа видеото към новата си ария „ Восъчен воин “. Премиерата ще бъде на 2 юли, в границите на събитието Sofia Finest 2023, като част от Sofia Summer Fest в Южния парк, зад Музея „ Земята и хората “. Точно в 21:00 часа всички, пристигнали на място, ще изгледат за първи път онлайн видеото, което е дело на режисьора Валери Милев. Вратите ще бъдат отворени в 20:00 часа, а входът е свободен.

„ Восъчен воин “ е безусловно друго нещо, което се случва в моята кариера. Това е съвременно рок парче, което ще изненада някои, други ще бъдат доста щастливи, че намират новия Любо Киров. Рок музиката постоянно е била в мен, само че доста малко хора знаят, че това е по този начин “, показа Любо Киров, който в клипа е облечен като шериф.     

„ Искам да благодаря на всички, които ме направиха толкоз самоуверен да демонстрирам от ден на ден от себе си. Благодаря на моите почитатели, които са част от огромните концерти, от турнетата, с които се срещаме онлайн. Обещавам ви, че „ Восъчен воин “ ще е част от „ Турне 2023 “, прибавя още Любо Киров.

Големите концерти на артиста стартират с две дати в Пловдив - на 2 и 3 август в Античния спектакъл.

Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две следващи вечери - на 8 и 9 ноември в зала 1 на НДК. Предстоят осъществявания и в други градове. На сцената с Любо Киров още веднъж ще бъдат Голямата тайфа и доста гост-изпълнители.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР