Любо Киров призна, че е милионер Поп идолът Любо Киров ,

...
Любо Киров призна, че е милионер
Поп идолът Любо Киров ,
Коментари Харесай

Милионерът Любо Киров доказа: Музикант къща храни!

Любо Киров призна, че е милионер
Поп идолът Любо Киров, че „музикант къща не храни“. Той изкара първият си милион от музика и си купи тузарска къща за половин милион евро.

Любо Киров се радва на обичта на феновете си. Любо Киров е измежду най-любимите и надарени реализатори, наставник е в „ Гласът на България “

и неотдавна изнесе огромен концерт в зала „ Арена Армеец “.

Изпълнителят следващата година ще означи 50-годишен празник и влага извоюваните си пари през годините в първокласна къща наоколо до Драгалевци.

Имението има басейн и голям двор, както и място за автомобила му.
 Любо Киров
Любо Киров призна, че е милионер

Белокаменната къща на два етажа е сбъдната фантазия за Киров и е проектирана от него. Певецът преднамерено огласява финансовото си положение,

с цел да стимулира сътрудниците си да се занимават с музика, доказвайки, че от нея у нас може да се печели, в случай че си надарен и твърдоглав.

„ Да, от поп музика можеш да станеш милионер, само че началото в действителност беше мъчно за мен. При нашето потомство всичко се случваше постепенно.

При нас беше разкош просто да имаме опцията да вършим музика. Днес доста бързо можеш да бъдеш чут и забелязан, тъй като имаш всякаква естрада.

На нас ни костваше 15-16 години, с цел да схванат хората, че съществуваме. Радвали сме се като дребни деца, че някой някъде е пуснал веднъж наша авторска ария,

а в този момент за 6 месеца можеш да се превърнеш в звезда. Да не приказваме за финансовия миг. Преди не мислехме, че музиката е нещо, от което ще изкарваме пари.

Мечтаехме единствено това, което печелим, да ни стига, с цел да покриваме минимума си и да не се постанова да работим нещо друго “, разкрива известният артист.

Когато идва да учи в Художествената академия в София, той живее в общежитие в Студентския град, където с още две момчета дели стая,

огромна колкото е сегашната му баня в новата къща. Затова и менторът от „ Гласът на България “ обича да оказва помощ на младите артисти, да прави дуети с тях,

защото не е не запомнил от кое място е тръгнал. Детството му в родния Плевен минава нехайно, само че с родителите и сестра му живеят много непретенциозно.

Нямат личен дом, а сменят разнообразни квартири чартърен и с цел да спестят пари, четиримата спят в една стая.

Въпреки това майка му и татко му му купуват пиано, когато е на пет-шест години, тъй като учителката по музика е безапелационна, че той е доста музикален.

Иначе родителите му нямат никакъв афинитет към изкуството. Баща му е боен, а майка му работи в изчислителен център.

Така Любо стартира да се учи да свири на пиано още преди да тръгне в първи клас, като то едвам се побира в дребната стая, в която живее със фамилията си.

Впоследствие обаче излиза наяве, че артистът няма афинитет към пианото и свири с отвращение.

Иска барабани, тъй като е уверен, че в миналото ще се изявява на този инструмент. В музикалното учебно заведение обаче одобряват единствено четирима с барабани,

и то все с връзки, и по тази причина Любо отива да учи изобразяване в художествената гимназия в Троян, където живее на общежитие.

А след това го одобряват да следва в Художествената академия в София, само че любовта към музиката надвива.

Започва да свири в разнообразни групи рок и пънк, само че идват едни момчета и го канят за артист. Чуват го да пее беквокали и го харесват.

„ Самият аз не имах вяра, че гласът ми става, не мислех, че мога да бъда добър артист “, не крие из пълнителят.

Никога няма да не помни по какъв начин с първата си тайфа „ Мистър Уайт “ обикалят клубните подиуми, с цел да се молят на огромните групи, с цел да ги подгряват.

Някои отхвърлят, само че други като БТР, които по това време са най-актуални, се съгласяват. Дори дават на Любо и бандата му своите барабани.

„ Като пуснаха първата ни авторска ария, и не можех да допускам, че звуча в радиоефира. Това осмисли живота ми “, споделя Любо.

Сега може да си разреши да не записва нови песни и шест месеца, a сама косато почувства ентусиазъм, в случай че ще да е в три посреднощ.

Когато издаде парче обаче, то се трансформира в събитие и шлагер, който пеят всички. Иска му се оттук насетне да има все огромни концерти
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР