Любо Киров е станал подозрително близък с един от най-талантливите

...
Любо Киров е станал подозрително близък с един от най-талантливите
Коментари Харесай

Любо Киров опасно близък с млад актьор

Любо Киров е станал съмнително непосредствен с един от най-талантливите ни млади артисти, дочу „ Уикенд ”. Това е Боян Арсов, който преди две години взе „ Икар ” за най-хубава водеща мъжка роля, преборвайки номинирания в същата категория Владо Пенев. Момчето взе участие в последния клип на артиста – „ Целуни ме ”.

Младия Боян е станал причина менторът от „ Гласът на България ” да се раздели с дългогодишния си другар Мартин, настояват източници на „ Уикенд ”. Талантливият музикант бил мощно впечатлен от Арсов, който в артистичните среди назовават „ момчето-театър ”. На своите 28 години той е постигнал изключителни триумфи в специалността си, за които доста от по-възрастните му сътрудници даже не смеят да мечтаят. Освен че е притежател на най-престижната премия за артистични изяви в страната ни, както и на няколко интернационалните оценки, той играе в Сатиричния спектакъл, спектакъл „ Азарян ” и на сцената на Софийската опера и балет в хитовите мюзикъли „ Клетниците ” и „ Мамма миа ”. Изявява се освен като артист, само че и като хореограф и костюмограф, работи и като помощник в НАТФИЗ. Любо Киров, който е измежду най-успешните ни и начетени музиканти, бил искрено респектиран от качествата на младежа и откровено се възхищавал на интелекта, гения и отдадеността му в изкуството.

Джийсън Брад Люис, прочут от първия сезон на „ Х Фактор ” и риалитита като „ ВИП Брадър ” и „ Черешката на тортата ”, кани Боян в клипа на Любо „ Целуни ме ”, който даде името на лятното му турне и на идния му концерт в най-голямата българска зала – „ Арена Армеец ”. Той е режисьор на видеото, в което взе участие и колежката на Арсов от Сатиричния спектакъл – Стефания Кочева. Клипът излезе тази пролет, само че той не е първият план на Киров, в който взе участие Боян. През 2019 година, малко откакто младият мъж получава „ Икар ”, излиза видеото „ Както преди ”, в което артистът се изявява. По-късно същата година се разчува, че музикантът се е разделил с приятеля си Мартин, с който се твърди, че е делял жилището си.

Певецът и артистът не са показали близостта си в общественото пространство. Нещо повече – Боян от години се движи в компанията на красива брюнетка, която се счита за негова публична половинка. Въпреки това обаче настойчиво се приказва, че бил прекомерно непосредствен и със звездата от „ Гласът на България ”.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР