Любо Киров е новият ментор в Гласът на България, научи

...
Любо Киров е новият ментор в Гласът на България, научи
Коментари Харесай

Любо Киров сменя Поли в „Гласът на България” , Павел и Венци Венц аут от шоуто

Любо Киров е новият наставник в „ Гласът на България ”, научи HotArena .

Бившият вокал на „ Те ” ще заеме мястото на Поли Генова в идващия сезон на шоуто, прослушванията за който към този момент започнаха. Водещите също ще бъдат заменени.  Още към средата на лятото Би Ти Ви се впусна в търсене на музикант, който да заеме мястото на Поли. Както „ Уикенд ” писа, младата певица в последно време прекарва от ден на ден време зад граница поради гаджето си – филипинец. За нея било съвсем невероятно да е разполагаем по време на цялостния развой на работа по предаването, който продължава с месеци. Ето за какво след два сезона като наставник помолила да я освободят.

След като проучили няколко кандидатури за мястото ѝ, в екипа се спрели на Любо Киров. Той има сериозен опит като арбитър в конкурентното шоу на Нова тв – „ Х Фактор ”. Говори се обаче, че рейтингите на последното бил цялостно отчаяние, поради което решили да го спрат. За сметка на това „ Гласът ” към този момент няколко следващи години се радва на забележителен зрителски интерес, което убедило Любо да одобри предлагането за работа в шоуто. Другият доста значим фактор да каже „ Да ” на офертата, е че ще работи един до друг с Влади Ампов-Графа, с който са близки другари. Преди дни двамата, подкрепени от Орлин Павлов, пуснаха следващия си общ план – песента „ Приятели вечно ”. Те постоянно се движат в комплект и по концерти и участия на разнообразни подиуми, а в този момент към този момент са дружно и в Би Ти Ви – Любо и Графа като ментори в „ Гласът ”, а Орлин – като артист в сериала „ Скъпи наследници ”.

Новият сезон на шоуто за артисти ще има и нови водещи. Павел и Венци Венц към този момент няма да се появяват на сцената на „ Гласът ”. Засега обаче няма изясненост кой ще ги замести. В малкия екран провеждали кастинги и към момента не се били спрели дефинитивно на нито един претендент. Много е евентуално да бъде определена Михаела Филева, която е фаворитка на Графа. Музикантът, който е неин управител, употребява всеки комфортен случай да я стартира и тя му се отплаща уместно – приказва се, че била златната кокошка в музикалната му компания. Другият, който се разисква като правоприемник на двамата рапъри, е Мартен Роберто. Той към този момент има стаж като водещ на шоуто, до момента в който продуцент бе Слави Трифонов. Не и изключено още веднъж да изгрее в тази роля. 
Камелия също бе възнамерявала да напуща и за мястото ѝ бе харесана Преслава. В последна сметка обаче русокосата изкусителка решила да остане в предаването и към този момент кани кандидат-певците на кастинг за тима си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР