Любо Ганев, Давид Давидов и Мирослав Боршош дадоха старт на

...
Любо Ганев, Давид Давидов и Мирослав Боршош дадоха старт на
Коментари Харесай

С голям празник стартира „С волейбол на училище“

Любо Ганев, Давид Давидов и Мирослав Боршош дадоха старт на плана. Ева Янева си спомни първите шампионати в 81-о учебно заведение

„Искрено поздравявам страхотната самодейност и празникът, който се случва тук. Аз също съм състезател, народен играч и знам едно – да си първокласен състезател, те прави доста по-различен. Освен да учите, вие отдавате времето и фантазиите си на нещо, което ви прави по-различни от останалите, прави ви същински спортисти, дава ви спомагателни качества. Пожелавам ви големи триумфи в живота. Ние сме зад вас и ви поддържаме. Изключително съм щастлив за реализирането на тази самодейност с Българската федерация по волейбол, благодаря ви за реализирането й. Благодаря за всичко, което вършиме за българските деца и им подавате ръка “, съобщи Мирослав Боршош, зам.-кмет на София по направление „Култура, обучение, спорт и юношески дейности“.

С същински празник с голям брой деца в двора на 81 СУ „Виктор Юго“ в София започва публично огромният план „ С волейбол на учебно заведение “. Инициативата на Българска федерация по волейбол (БФВ) в партньорство със Столична община, Регионално ръководство на образованието (РУО) София-град и с поддръжка от Европейската конфедерация по волейбол (CEV) търси благоприятни условия за запалване на интереса на българските деца към обичаната игра и най-успешния екипен спорт у нас. За волейболните клубове пък това ще бъде пътека за селекция и привличане на гении с готовност и подобаващи физически данни.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР