Любляна. Словенски дистрибутор на бързо хранене, специализиран в предлагането на

...
Любляна. Словенски дистрибутор на бързо хранене, специализиран в предлагането на
Коментари Харесай

„Макфакс“ : В Словения кръстиха сандвич на депутат, отказал да го плати

Любляна. Словенски дистрибутор на бързо хранене, профилиран в предлагането на студени сандвичи, употребява политическия скандал в Любляна, с цел да усили приходите си. След като депутат бе заставен да подаде оставка поради отвод да заплати обяда си, притежателят на заведението реши да кръсти сандвича в менюто си „ Депутат “, предава македонската осведомителна организация „ Макфакс “ .
„ Говорим за концепция за да увековечим несполучливия акт на един от 90-те определени представители на народа в нашия парламент ", оповестиха от компанията „ Сандвична “.
Юрий Краичич бе заставен да подаде оставка под натиска на своята партия след скандал, в който го упрекнаха в кражба на сандвич. В диалог с сътрудниците си обаче той е обяснил, че по време на оповестена отмора от съвещание в Народното събрание е отишъл в близкия ресторант, с цел да си купи сандвич за обяд. Касиерът в обекта обаче не му е обърнал внимание и депутатът бил заставен да чака, с цел да заплати сандвича. Търпението му обаче се изчерпало и за наставление той си тръгнал, без да заплати.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР