Любляна. Първата дама на САЩ Мелания Тръмп допринася до бума

...
Любляна. Първата дама на САЩ Мелания Тръмп допринася до бума
Коментари Харесай

Fox News: Мелания Тръмп е причината за туристическия бум в Словения

Любляна. Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп способства до взрива на туризма в родната ѝ Словения, съобщи FOX News, базирайки се на бюрото по статистика на страната.
„ Около 1 939 000 туристи са посетили страната с население от два милиона души през първата половина на годината, което е растеж от към 15% в съпоставяне със същия интервал от предходната година “, сочи Словенското статистическо бюро. Анализирайки въздействието на родената в Словения първа дама върху растеж на туризма, бюрото сочи, че броят на американските туристи се е нараснал с 15% откогато президентът Доналд Тръмп зае поста.
Туристическите компании в страната желаят да завоюват от известността на първата дама. Те провеждат обиколки „ по следите на Мелания Тръмп “, показвайки местата, където тя е живяла, учила и работила. „ Добре пристигнали в родината на новата първа дама на Съединени американски щати! “, написа в уеб страниците в интернет, които популяризират страната.
Родена като Мелания Кнавс, първата дама на Съединени американски щати напуща Словения, с цел да стане топ модел. За финален път тя посещава родината си през 2002 година, когато среща Доналд Тръмп с родителите си.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР