Любителски бягания в подкрепа на Бебе Мая организират Стара Загора

...
Любителски бягания в подкрепа на Бебе Мая организират Стара Загора
Коментари Харесай

Пловдив и Стара Загора обединяват усилия в помощ на малката Мая

Любителски бягания в поддръжка на Бебе Мая провеждат Стара Загора Тича и Пловдив Тича на 15 декември. В Стара Загора бегачите се събират в 10 часа на езерото “Загорка” , а в Пловдив в 9 часа на Гребната база . На сборните пунктове ще има кутии, в които могат да се дарят средства за дребната Мая, която страда от вродена мускулна дистрофия с мерозинов недостиг. Надежда за детето е лекуване със стволови кафези в клиника в Турция, за което са нужни 55 хиляди лв. , непостижима за фамилията сума.
Благотворителен концерт в помощ на Мая на 16 декември пък провежда клубът по спортни танци „ Меджик степ” от 18 часа в Спортна зала „ Иван Вазов”, в помощ на бебе Мая. В него, с изключение на танцьорите на клуба, ще вземат участие още Лора Герджикова, Милица Тодорова и Гергана Тодорова.
Припомняме, че общинският съвет на Стара Загора отпусна еднократна помощ от 4 хиляди лв., а на доста места в града са сложени дарителски кутии. На 13 и 14 декември в Регионална библиотека „ Захарий Княжески” ще има благотворителен базар в помощ на бебе Мая.
StaraZagoraRun/PlovdivRun e основан с концепцията за целогодишно тичане (всяка събота и неделя). Бяга се по авансово маркирано трасе. Целта на организацията е да се разпространява бягането и хората да живеят по-здравословно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР