Любителите на залозите, които разчитат на по-нестандартни методи за прогнози,

...
Любителите на залозите, които разчитат на по-нестандартни методи за прогнози,
Коментари Харесай

Как се справиха животните оракули с прогнозите за първия мач на Мондиал 2018

Любителите на залозите, които разчитат на по-нестандартни способи за прогнози, могат да се " допитат " до неколцина космати оракули. Как обаче се оправиха нетрадиционните пророци с предсказанията си за първия мач от Световното състезание по футбол в Русия? Отговор на този въпрос дават " Скай спортс " и " Инсайд едишън ".

Без подозрение най-именитият пророк на Мондиал 2018 е котаракът Ахил, чиято популярност на прецизен създател на прогнози се разнесе месеци преди началото на международния футболен шампионат. Обитателят на Ермитажа в Санкт Петербург, който е ням по рождение, позна изхода от първия мач сред Русия и Саудитска Арабия, като предвижда победа за родината си. След къс, само че бездънен размисъл, Ахил избра купичка с котешка храна, обозначена с националния байрак на Русия.

" Ахил е родолюбец и не можеше да " гласоподава " по различен метод ", споделя ветеринарната лекарка Анна Кондратиева, която се грижи за котките в Ермитажа.

Не толкоз старателен в прогнозата си за първия мач се оказа лемурът Спартак, който населява зоопарка в Екатеринбург. Приматът трябваше да избира сред купички с банани, сложени в противоложните краища на дребно футболно игрище. Спартак направи неправилна прогноза, избирайки купичката, " нарочена " за Саудитска Арабия.

Една неточност не прави лемура неприятен оракул, обявиха в негова отбрана гледачите му. Според тях Спартак занапред ще се потвърди като благонадежден пророк, защото черно-бялата му четина подхожда на цветовете на футболна топка.

Още един окосмен вещател се появи преди началото на Мондиала, който занапред ще би трябвало да потвърждава пророческите си заложби - дакелът Ар Ту Ди Ту (R2D2). Кучето ще прави прогнозите си, като избира сред купички с храна, присъща за страните на тимовете, които се изправят един против различен. Ако Ар Ту Ди Ту опита и от двете купички, това ще значи еднакъв резултат.

Традицията на оракулите от скотски генезис сложи октоподът Паул, изумил света с прогнозите си за Европейското състезание по футбол през 2008 година и Световното състезание по футбол през 2010 година За страдание на поклонниците му жителят на аквариум в Германия се " пенсионира " след Мондиал 2010 и се спомина по-късно през същата година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР