Любителите на телевизията и филмите могат да се регистрират за

...
Любителите на телевизията и филмите могат да се регистрират за
Коментари Харесай

Предупреждение на Disney+, тъй като сделката за £1,99 на месец изтича след дни – ето как да я изискате

Любителите на малкия екран и филмите могат да се записват за Disney+ единствено за £1,99 на месец с помощта на привличаща вниманието нова договорка, само че няма да го има за дълго. Услугата за стрийминг от The House of Mouse започва своята промоция „ Epic Movies, Epic Offer “, която е по-добра от половин цена, позволявайки на членовете да имат достъп до нейната звездна библиотека с телевизия и филми за еквивалента на единствено 50 пенса на седмица.

С тази нова оферта новите и завръщащите се клиенти могат да се записват към проекта Disney+ Standard with Ads и да си обезпечат цената от £1,99 на месец за три месеца. Но ще би трябвало да побързате, с цел да вземете тази договорка, преди да завърши в четвъртък, 14 март.

Сделката от £1,99 разрешава на членовете да предават поточно най-новите филми и излъчвания във full HD 1080p на две устройства по едно и също време. След тримесечния промоционален интервал проектът Disney+ Standard with Ads ще се възобнови автоматизирано на настоящата месечна цена на дребно – която...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР