Любителите на театъра имат повод за радост, защото пред тях

...
Любителите на театъра имат повод за радост, защото пред тях
Коментари Харесай

Билети за Народния театър - вече и онлайн

Любителите на театъра имат мотив за наслада, тъй като пред тях се открива още един метод, по който да си закупят билети за представления в Народния спектакъл " Иван Вазов ".


" NeoДачници " с премиера в Народния спектакъл

Със звезден актьорски състав

От 1 март цифровата платформа EPAY-GO " Билети и събития " към този момент работи, а Народният спектакъл е първият, който дава опция на феновете си да употребяват я употребяват. С нея към този момент работят Софийската опера и балет, както и Софийската филхармония. Благодарение на EPAY-GO ще получаваме билетите си в електронен тип, само че откакто сме заплатили съответната сума по банков път, посредством телефона си или на каса на Easypay. Чрез цифровата платформа ще може да заплащане и с задгранични карти.

В средата на март ще бъде разисквано също нещо доста значимо - основаването на Асоциация на балканските национални театри. На родна земя ще дойдат шефовете на националните театри на Румъния, Сърбия, Косово, Албания, Македония, Гърция и Турция, с цел да бъдат разисквани методите, по които страните ще могат да си сътрудничат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР