Любителите на красивите автомобили ще могат да видят на живо

...
Любителите на красивите автомобили ще могат да видят на живо
Коментари Харесай

Под звуците на цигулки откриха „Автомобилен салон София 2022“

Любителите на красивите коли ще могат да видят онлайн най-новите модели от разнообразни марки по време на автомобилното ревю Sofia Motor Show 2022 , което започва през днешния ден (3 юни) и ще продължи до 12 юни в това число.

Откриването на „ Автомобилен салон 2022 “ беше намерено под звуците на цигулки и чаша вино.
 Георги Димитров
В първия прелиминарен ден от ревюто всяка една от марките показа последните новости при колите пред медиите. От 4 юни (събота) входът на събитието става отворен за всички искащи да видят колите.
 Георги Димитров
Автомобилите са ситуирани в няколко халета в столичния  Интер Експо Център на над 12 000 кв.м. повърхност,  като ще бъдат показани 189 експоната.

Една от изненадите на ревюто е нов ексцентричен електрически модел в най-мощното си осъществяване, което разполага с 619 к.с. Организаторите издават, че от 14 международни шоу министър председатели цели 8 ще бъдат на напълно електрически коли.
 Георги Димитров
Освен това има още разнообразни модели в характерен класическия състезателен дух.
 Георги Димитров
Големите джипове също приковават вниманието, а на един от моделите лице бе Лора Асенова , която е носителка на купите „ Мис България Вселена 2019 “.
 Георги Димитров

Центърът за градска подвижност  също взе участие със собствен щанд на Sofia Motor Show. На място ще може да се подават документи за издаване на стикери за гратис паркиране на електроавтомобил.

Красиви хостеси   посрещат гостите на другите щандове и им демонстрират новите коли

 Георги Димитров
Между колите на ревюто се видя и политическо наличие. Президентът Румен Радев бе първият формален посетител на „ Автосалон София 2022 “ в деня преди формалното му разкриване. Освен него и основен комисар Николай Николов също прегледа последните модели.
 Георги Димитров

Посетителите ще могат да се възползват и от тест драйф , като ще имат опция да избират от 100 автомобила, огромна част от тях електрически и хибридни.

 Георги Димитров

С попълването на Анкетна карта посетителите на ревюто ще могат да вземат участие и в лотария с огромната награди - чисто нов автомобил, като изборът е сред четири марки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР