Любителите на кафето и чая ще разберат колко любимата им

...
Любителите на кафето и чая ще разберат колко любимата им
Коментари Харесай

„Хак за спасяване на зъбите“ от зъболекаря за тези, които пият кафе всеки ден – и е супер просто

Любителите на кафето и чая ще схванат какъв брой обичаната им напитка може да оцвети зъбите им с времето, само че за благополучие един ортодонт показа хак, който може да помогне.

Кафето, черният чай и аленото вино имат нещо общо, като се изключи че са вкусни. Всички те предизвикват обезцветяване на зъбния гланц. Те съдържат високи равнища на танини, които могат да износят емайла с течение на времето, което води до повече петна.

Може да сте чували да пиете кафето си през сламка, с цел да намалите риска от оцветяване на зъбите – само че това става проблем, в случай че пиете топла напитка - какво вършиме тогава?

Лондонският ортодонт доктор Шаади Манучехри, който постоянно споделя препоръки в TikTok, неотдавна показа „ хак за избавяне на зъби “ за хора, които пият кафе всеки ден, който е „ в действителност елементарен за осъществяване “.

Тя продължи: „ Едно от най-лошите неща, които можете да извършите за зъбите си, е да пиете кафе през целия ден и това е единственото нещо, което аз персонално желая да направя.

„ Няма значение д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР