Любителите на докторски сериали могат да бъдат спокойни. Пети сезон

...
Любителите на докторски сериали могат да бъдат спокойни. Пети сезон
Коментари Харесай

Спокойно, ще има пети сезон на „Откраднат живот“



Любителите на докторски сериали могат да бъдат спокойни. Пети сезон на хитовия медицински сериал " Откраднат живот " ще има, фотосите стартират на 6 януари. Това разгласи един от основателите на кино лентата Евтим Милошев по Нова тв. Работихме доста, до момента в който стигнем до този миг. Зрителите на NOVA ще могат да се наслaдят на обичаните облици и през 2018 година, показа Милошев.

Четвъртият сезон на българския сериал " Откраднат живот " е най-успешният досега от старта му през 2016. За 4 сезона и 190 епизода, наред с десетките емблематични артисти, отделението на МБАЛ " Св. Кирил " посрещна и над 800 епизодика, които влязоха в ролята на лекари и пациенти, а комплицираните медицински проблеми надвишават 250. Над 6 300 снимачни часа и 7 500 сценарни страници са в основата на хитовата здравна драма.

Освен в телевизионния ефир, сериалът бележи извънреден триумф и онлайн, както и в обществените медии. 4,8 милиона видео гледания записва 4-ти сезон в канала на сериала в NOVA PLAY и в лайфстрийма в nova.bg, а от старта си досега – видео гледанията на всички епизоди са близо 20 милиона.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР