Любителите на бранда iPhone имат невероятната възможност да закупят устройство

...
Любителите на бранда iPhone имат невероятната възможност да закупят устройство
Коментари Харесай

А1 намалява цените на последните модели iPhone 12 с до 400 лева

Любителите на марката iPhone имат невероятната опция да закупят устройство от на доста по-ниски цени до края на август. А1 понижава цените на iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, както и на топ флагмана – iPhone 12 Pro Max. Намаленията важат при покупка с контракт за тарифен проект Unlimited и доближават до 400 лв.. Промоционалните условия ще останат в действие до края на месец август.  

От пониженията могат да се възползват както нови клиенти, по този начин и сегашни клиенти, които подпишат нов контракт, без значение дали ще закупят устройствата в магазин на А1 или онлайн на А1.bg. Телекомът продължава да продава всички устройства от серията iPhone 12 в комплект с автентично зарядно устройство.
 А1 предлага най-новата сбирка от смарт часовници Huawei Watch 3 А1 предлага най-новата сбирка от смарт часовници Huawei Watch 3
В разгара на лятото А1 афишира дълго чакани допълнения към към този момент богатия си азбучник със смарт аксесоари. От 12 юли телекомът стартира с...

Най-компактното устройство от серията – – може да бъде закупено на цени, започващи от 1 029,99 лв. в брой, при композиция на версията с 64GB памет и тарифен проект Unlimited Ultra. На погашение за 2 години, същата композиция ще коства 50,99 лв. на месец. – е по-скъп, само че и с по-големи отстъпки във версиите с повече памет. В рамките на промоцията моделът с 64 GB памет може да бъде закупен за 1 259,98 лв. в брой при покупка в брой с Unlimited Ultra. При покупка с неограничения проект на А1 тази версия може да бъде закупена и на погашение за 60,99 лв. месечно.

В промоцията са включени и флагманските модели 12 Pro и 12 Pro Max. Най-големите смарт телефони от миналогодишната серия могат да бъдат закупени с отстъпки до 400 лв., като най-изгодните комбинации са вероятни с тарифен проект Unlimited Ultra от А1. Taка със 128 GB памет може да бъде закупен за 1 739,98 лв. в брой или 84,50 лв. на погашение. 128 GB се предлага надлежно за 1939,99 лв. в брой или 92,99 лв. на месец.

Всички смарт телефони от серията 12 са съвместими с мрежата 5G ULTRA на А1, а покупката с тарифен проект подсигурява неограничена скорост, неограничени мегабайти, неограничени минути и SMS-и.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР