Любимото време на децата са ваканциите. Лятната ваканция започна, а

...
Любимото време на децата са ваканциите. Лятната ваканция започна, а
Коментари Харесай

Лятна ваканция в Advance Academy: Занималня по програмиране за деца от 1 до 4 клас | През месец юли във Варна

Любимото време на децата са ваканциите. Лятната почивка стартира, а с нейното начало, започва и първата във Варна занималня по програмиране за деца от 1 до 4 клас – „ ”. Тя дава една неповторима опция за всяко дете да учи до момента в който се забавлява през летните месеци и да даде старт на своето премеждие в невероятния свят на ИТ.

Какво съставлява ИТ занималнята на Advance Academy?
Занималнята по програмиране на Advance Academy има за цел да потопи децата в невероятния свят на ИТ. Програмата е 5 дневна (от Понеделник до Петък), всяко занимание е разграничено на два съществени съставния елемент, като единият е преди обяд, а другият следобяд. Ето кои са те:

1. Програмиране – По време на занималнята децата ще се срещнат с главните концепции в програмирането и другите платформи за блоково програмиране.

2. Творчески и инженерни лаборатории – Лабораториите ще развият творчеството, логическото мислене и работата в екип, като всяка лаборатория ще е с друга тема.

- Занималня по Програмиране на Scratch;

- Занималня по Програмиране с mBlock;

- Craft занималня;

- Занималня по основаване на анимации в Scratch.
Занималните са ориентирани към всички запалени по компютрите деца, като Академията слага фокус върху практическите задания, по този начин след завършването на курс или занималня, децата ще могат да споделят с изключение на „ Аз знам “, само че и „ Аз мога “.

Какви са изгодите за децата?
С лятната занималня по програмиране, децата ще се потопят в една динамична, изобретателна и занимателна среда. Ще се срещнат с други деца, ще опитат нови неща, като да създадат първите си стъпки в програмирането. Освен това и да развият своят креативен и инженерен потенциал в изобретателни лаборатории, в които ще основават предмети с 3D химикалки, ще сглобяват 3D пъзели, ще ръководят дронове и ще схванат какво е разширена действителност.

Всички занимания имат за цел да развият въображението, логическото мислене, творчеството, уменията да вземат решение проблеми и най-важното да ги срещнат с невероятния свят на ИТ. Това е единствено първата стъпка по пътя на програмирането и неговите неограничени благоприятни условия.

Освен всички тези качества и умения се стремим и да научим децата на работа в екип, което от своя страна развива техните отзивчиви умения. Разбира се една от най-големите изгоди от нашата занималня е, че децата ще се забавляват, ще основават нови другарства и всичко това до момента в който получават нови, профилирани познания и умения.

В Advance Academy вашето дете може да се забавлява и основава нови другарства, до момента в който придобива доста нови познания и умения. Целта на лятната академия е да даде едно неповторимо прекарване с подложен фокус върху децата.

За записване и повече информация може да, да ни пишете на [email protected] или да позвъните на 0889990030 .
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР