Любимото шоу на NBC Приятели, което се излъчва от 1994

...
Любимото шоу на NBC Приятели, което се излъчва от 1994
Коментари Харесай

Какво ще се случи с наследството на Матю Пери, който печелеше по 20 млн. долара годишно?

Любимото шоу на NBC " Приятели ", което се излъчва от 1994 до 2004 година, е съвсем вездесъщо и през днешния ден, през 2023 година. Предаването се излъчва съвсем 20 години след финала на сериала.

За шестимата артисти, които съставляваха основния актьорски състав на сериала - Матю Пери, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Кортни Кокс - се смята, че би трябвало да имат много прилични чекове, оповестява Western Journal.

За това какъв брой огромни са те няма изключително настоящи данни, само че отчет на USA Today от 2015 година демонстрира, че шестимата основни артисти са сключили контракт за приемане на 2% от синдикалните доходи. Тези 2 % възлизат на 20 млн. $ годишно за всеки от тях - сума, която в този момент може да е още по-висока. (Разбира се, даже актьорите да не са получили и цент от синдикалните пари, " Приятели " е бил извънредно доходоносно начинание за тях без значение от това. През последните няколко сезона на сериала те са получавали по 1 милион $ на епизод.)

Какво ще стане с остатъчните чекове на Пери след непредвидената му гибел?

Чарли Дъглас, сертифициран финансов плановик и президент на HH Legacy Investments в Атланта, съобщи пред CNBC, че има три благоприятни условия.

Едната възможност е Пери да е показал бенефициент, който да получава остатъчните му заплащания посредством актьорския му съюз.

Вторият вариант е Пери да е показал настойничество. CNBC означи, че за разлика от наследството, тръстът не е обществен документ, тъй че бенефициентът може в никакъв случай да не бъде прочут.

Третият вариант е Пери, който не е бил женен и не е имал деца, да не е показал никакъв бенефициент. В този случай щатът ще дефинира какво ще се случи с бъдещите приходи на Пери - и това ще бъде Калифорния, където Матю е живял.

Ако това се случи, най-вероятен е сюжетът родителите на Пери да получат остатъците от него, споделя Дъглас. Те също по този начин биха могли да се откажат от правата си върху парите и да ги дават на полубратята и сестрите на Пери.

54-годишният артист беше открит мъртъв в джакузи в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври, само че повода за гибелта му към момента не е доказана. 

Той изигра героя от " Приятели " Чандлър в продължение на съвсем 10 години и съгласно информацията всяка година е печелил по 20 млн. $ от синдикални и стрийминг доходи.

Според специалист по финансово обмисляне, който приказва пред CNBC, тази сума може да бъде трансферирана на лица, които той е показал като бенефициенти. 

Но заради обстоятелството, че не е имал брачна половинка или деца, в случай че Пери не е показал някое лице или организация, тогава щатското законодателство ще дефинира какво ще се случи с имуществото муq и да, парите най-вероятно ще отидат при родителите му.

Близките на Матю Пери се събраха на погребението на артиста в петък. Службата се състоя в Forest Lawn Memorial Park в Лос Анджелис, покрай студията на Warner Bros., оповестява People, като прибавя, че са участвали сътрудниците на Пери от " Приятели " Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър.

От службата на правосъдния доктор на окръг Лос Анджелис потвърдиха, че аутопсията е завършила и се чакат резултатите от токсикологичния отчет. В онлайн регистъра обаче статусът на повода за гибелта на артиста сега е посочен като " отсрочен ", защото " се чака в допълнение следствие ".

Семейството на артиста разгласява изказване за People в деня след гибелта му, в което се споделя: " Съкрушени сме от трагичната загуба на нашия обичан наследник и брат. Матю донесе толкоз доста наслада на света, както като артист, по този начин и като другар. Всички вие означавахте толкоз доста за него и ние оценяваме големия изблик на обич ".

Колегите на Пери от " Приятели " също се изрекоха в взаимно изказване, получено извънредно от People, предава Дарик.

" Всички ние сме толкоз съкрушени от загубата на Матю. Ние бяхме освен това от сътрудници. Ние сме семейство ", гласи изказването им. " Има какво да кажем, само че тъкмо в този момент ще отделим малко време, с цел да скърбим и да преживеем тази неописуема загуба. "

" С течение на времето ще кажем повече, както и когато сме в положение ", продължава изказването. " Засега мислите и любовта ни са със фамилията на Мати, с приятелите му и с всички, които го обичаха по света. "

Съобщението е подписано от Анистън, Кокс, Кудроу, Ле Бланк и Шуимер.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР