Любимото предавана на домакините На кафе всеки ден шокира зрителите

...
Любимото предавана на домакините На кафе всеки ден шокира зрителите
Коментари Харесай

Стрес в На кафе: Патрашкова изби рибата с това свое космич...

Любимото излъчена на домакините " На кафе " всеки ден шокира феновете с някой нов гаф, я на Гала, я на панелистите

Популярната журналистка Кристина Патрашкова изрази необичайно предпочитание в ефира на предаването " На кафе “ по NOVA. Темата беше 8-милиардния гражданин на Земята и това, че планетата към този момент става все по-пренаселена.

" В България понижаваме. При нас този развой върви по този начин, защото сме позастаряло население, а и доста младежи отиват да учат в чужбина, остават там да работят. През 2030 година се чака популацията на Земята да бъде 8,5 милиарда. Ние не можем толкоз народ да живеем на тази планета. Аз ужасно доста поддържам Илон Мъск. Съвсем съществено споделям, че неговият взор към Марс е нов и визионерски. Защото в първия миг, в който стане ясно, че там можеш нещо да си купиш, построиш, инвестираш, аз ще бъда измежду първите “, сподели журналистката, написа  fakti.bg.

Това шокира водещата Гала, която я посече с думите: " Ти до през вчерашния ден не искаше да летиш до Космоса “. " Аз тук се удушавам “, безапелационна бе Патрашкова.

Георги Блажев пък се учуди по какъв начин единствено за 12 години популацията се е нараснало с 1 милиард души. След това уточни, че основаването на Инстаграм през 2010 г, а по-късно и на друга обществена мрежа – " Тиндър “, може да са измежду аргументите.

Дарин Ангелов също се включи в разискването на тематиката: " Мен ме тормози, че колкото повече растем, толкоз повече се обезценява човешкия живот. Като има толкоз доста хора, човешкият живот просто ще изгуби цената си “.

Ромина Андонова прикани да почнем да пестим ресурсите на природата, защото през 2100 година се чака да има 11 милиарда поданици. " Добре де, само че какво значи това – да спрем да се къпем, да не пием вода или да не се храним? “, попита Дарко, а някогашната Мис България му отговори: " Просто като си миеш зъбите няма да пускаш водата да тече от самото начало “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР