Любимото музикално турне предизвика еуфория пред повече от 35 000

...
Любимото музикално турне предизвика еуфория пред повече от 35 000
Коментари Харесай

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour събра рекорден брой фенове във Варна

Любимото музикално турне провокира еуфория пред повече от 35 000 души аудитория на Южния плаж във Варна. За следващ път рекордният брой почитатели на обичаното лятно турне – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, затвърди славата на варненци като една от най-емоционалните и дейни публики в България. Голямо неспокойствие предизвика  и фактът, че на сцената пяха няколко родени във Варна реализатори – Боро Първи, VICTORIA и DARA. Зарядът на почитателите доближи още по-високо равнище, когато за първи път в историята на турнето се появи и още една варненска звезда - TINO, с цел да извърши дуетния шлагер с Dara Ekimova. 

Специално за една от най-активните и прочувствени публики бяха показани и две премиерни части - „ Стокхолм “ на Dara Ekimova и „ Сълзи “ на V:RGO и EMIL TRF. Торино и Пашата също изненадаха публиката като оповестиха, че …

Лятното музикално турне сбъдна огромната фантазия на любимеца на младата публика – DENI. Талантливият реализатор споделя, че още през 2018 година, когато за първи път посещава турнето, желае да се качи на сцената му. Именно тази цел го окуражи да стартира да се занимава с музика, а през днешния ден за втора поредна година към този момент е част от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour и извършва авторски песни пред публиката. 

Един от главните фокуси на уредниците на турнето тази година е реализиране на  разделно събиране и изхвърляне на генерираните от събитието боклуци. Именно заради тази причина те привлякоха националната акция на Сдружение „ BG Бъди деен “ - „ Искам да съм полезен… Рециклирай ме " и задачата им за събития #БезОтпадъци. Голяма част от участниците дадоха персонален образец и се включиха в разделното събиране на боклуци. 

По традиция огромна част от почитателите на турнето идват часове по-рано, с цел да са покрай обичаните си реализатори и инфлуенсъри. За тях уредниците дават разнородни благоприятни условия за развлечение - дженга, джага, cornhole и basket bottle. Стан, Стефи, Емил Конрад и Torino & Pashata също се включиха в тях и провокираха същински възторг измежду почитателите си. Малко преди да започват незабравимите 3 часа музика, Remi Toin даде опция на почитателите да изживеят подготовката за излизане на огромната сцена като преподаде открит урок по танци.

За идната спирка на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в град Бургас, площад  „ Тройката “ на 7-и юли, уредниците са планували още изненади за своите почитатели. Кой ще се причисли към звездния състав на сцената – следва да разберем напълно скоро. 

Повече информация за турнето, интензивностите, извънредни фрагменти и доста любопитни вести може да откриете на Фейсбук страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР