Любимото момче на синята част на Ливърпул - Уейн Рууни,

...
Любимото момче на синята част на Ливърпул - Уейн Рууни,
Коментари Харесай

Рууни: Трофей с Евертън ще е връхна точка за мен

Любимото момче на синята част на Ливърпул - Уейн Рууни, си пожела купи с Евертън. Днес 31-годишният нападател публично се завърна на “Гудисън Парк” след свободен трансфер от Манчестър Юнайтед. Той се причислява към “карамелите” едвам деветгодишен, израства в академията, прави име в първия тим, след което се трансформира в легенда на “Олд Трафорд”.
| @WayneRooney has recorded this message for Evertonians...#WelcomeHomeWayne pic.twitter.com/nPnmni3mJj
— Everton (@Everton) July 9, 2017

“Трофей с Евертън ще е връхна точка за мен. Наистина чувствам, че клубът се движи в вярната посока, притегля точния диаметър футболисти. Искам да бъда част от Евертън, да се надявам да бъда част от един доста сполучлив състав”, показа англичанинът пред клубните медии. “Чувството да се завърнеш е ужасно. Развълнуван съм, нямам самообладание да видя старите приятелки, да стъпя на терена и да играя. Нямам самообладание да изляза на терена. Този футболен клуб би трябвало да печели купи. Правим огромни крачки да сме в играта и да се борим за трофеи”, довери той.
| Once a Blue, always a Blue...

Get the full story: https://t.co/38A1EN3nps pic.twitter.com/ev3GVASsUH
— Everton (@Everton) July 9, 2017

“В последните 13 години нося пижами на Евертън”, съобщи шеговито борбеният нападател. “Първият ми мач след завръщането ще е доста прочувствен за мен, сигурен съм. Нямам самообладание. Не се връщам единствено тъй като тук съм отраснал и тъй като това е тимът, който поддържам. Връщам се, тъй като чувствам, че клубът прави крачки в вярната посока. Искам да бъда част от всичко това. Да, ще има напрежение върху мен, само че аз съм подготвен. Вярвам, че имам с какво да помогна”, сподели още Рууни.
| " I’m ecstatic – I just cannot wait to get back playing. " @WayneRooney exclusively on evertontv.

Watch https://t.co/ess9OJwYSJ pic.twitter.com/wFhVFYQ7Kt
— Everton (@Everton) July 9, 2017

“Рууни е единствено на 31, а аз нямам никакви съмнения по отношение на неговите качества. Той сподели упоритостта, от която се нуждаем. Знае по какъв начин се печелят купи”, показа наставникът на “сините” Роналд Куман.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР